Festival: Jazz at the Lake 2013

De opzet en het uitgangspunt van Jazz at the Lake is om een kwalitatief hoogwaardig festival in een maritieme ambiance met verrassende live optredens en artiesten uit verschillende muziekgenres te organiseren. De verrassende programmering en de unieke en intieme setting maakt Jazz at the Lake een unieke en niet te missen festivalbeleving in het voorjaar van 2013!

Wat is Jazz at the Lake?

Jazz at the Lake is in 2011 begonnen als een kleinschalig openlucht muziekfestival aan de waterkant, wat geheel in het teken staat van Jazz, Soul en Funk. Van Jazz bands tot groovy optredens van funk artiesten, van pop en blues tot soulartiesten. Bij Jazz at the Lake zetten de diverse (inter)nationale topartiesten uit de diverse muziek genres verrassende en spraakmakende live optredens neer.

Uniek aan Jazz at the Lake is dat het festival op meerdere manieren te bezoeken is. Naast de landingang (met alle parkeerfaciliteiten voor auto, motor, fiets) voor voetganger of OV'er, is er een speciale ingang op het water, welke toegang geeft tot de Jazz at the Lake haven. Deze haven is onderdeel van het evenemententerrein en biedt een goed zicht op de optredens van de diverse artiesten.

Het water en het land vormen samen het terrein en lopen feilloos in elkaar over. Kom je met de boot of over het land, je hebt op beide manieren toegang tot hetzelfde terrein. De setting zorgt voor een unieke en intieme sfeer, vergelijkbaar bij andere evenementen op en aan het water. De setting is dan ook meer dan uniek te noemen.

Wanneer en waar?

Op 1 juni zal het gaan plaatsvinden bij Marina Het Bosch @ The Waterfront, Nieuwe Meer/Amsterdam. Informatie over de line-up kun je vinden op www.jazzatthelake.nl

Voor meer info over verkoop: tickets

FemNa40