Mijn naam is Angela Becker en ik ben Gelukscoach. Ik geef gelukswork-shops gecombineerd met Aura Reading en Healing en individuele gelukscoaching trajecten.


Mijn streven naar groei en verbetering van mens en omgeving en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling hebben me gebracht waar ik nu ben: anderen helpen dichter bij hun geluk te komen. In juni 2011 heb ik mijn opleiding tot Gelukscoach afgerond en kort daarna heb ik mijn Coaching en Healing praktijk in Rotterdam opgericht.


Door te schrijven over geluk wil ik mensen tot inzicht laten komen dat geluk geheel afhankelijk is van hun innerlijke gesteldheid, hun gedachten en overtuigingen en ik wil je laten ervaren dat je bewust voor een gelukkig(er) leven kunnen kiezen.


Vaak zijn het vrouwen boven de 40, als de kinderen al iets ouder zijn, die op zoek gaan naar nieuwe levensdoelen. Dan is het even nodig om stil te staan bij jezelf en te onderzoeken “waar wil ik naartoe en wat is echt belangrijk voor mij in mijn leven”. Mijn workshops zijn uitermate geschikt om hierop antwoorden te vinden.


Voor meer informatie kijk op
gelukscoach-rotterdam.nl
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

 

 

Wat is geluk?

Door:

Als gelukscoach krijg ik vaak de vraag 'wat is geluk?' Grappig he? Verondersteld dat vele mensen op zoek zijn naar geluk, weten ze blijkbaar toch niet wat het is.

Lees verder

Kleine beetjes geluk kopen…

Door:

Er is op verschillende manieren geprobeerd om de relatie tussen geluk en geld te onderzoeken. Eén manier was om het geluk van de inwoners van een land te vergelijken met het inkomensniveau van een land.

Lees verder

Leef je leven!

Door:

Waar mensen het meeste spijt van hebben op hun sterfbed. Wist je dat mensen meer spijt van dingen hebben die ze niet gedaan hebben dan van dingen die ze fout gedaan hebben?

Lees verder

Zonder stress met vakantie

Door:

Het hele jaar door of tenminste een aantal maanden achter elkaar, werken en dan eindelijk met vakantie. Vaak is de voorpret leuker dan de vakantie zelf. Hoe dichterbij de vakantietijd komt, hoe groter wordt de stress.

Lees verder

Gelukkig gezond!

Door:

Veel mensen noemen gezondheid als de belangrijkste voorwaarde voor hun geluk. Uit onderzoek blijkt echter dat gezondheid niet erg voorspellend is voor geluk en dat ernstig zieke mensen minder ongelukkig zijn.

Lees verder

Eindelijk lente!

Door:

De natuur is klaar voor een nieuw begin, voor een nieuwe groeiperiode. Ook jij kunt deze tijd van het jaar gebruiken om een nieuw begin te maken. Van de zon en het warmere weer krijg je tenslotte weer meer energie.

Lees verder