1107, 1108, 1109, 1110, 1111… 1187

Op postcode 1107 is gisteren de Postcode Loterij De Kanjer Uitreiking gevallen. Hij viel dit jaar geheel gegund in Gaasperdam!

Alleen nu even terug naar de meneer (ik ga ervan uit dat het een meneer is) die op de rode knop heeft gedrukt.

Mijn postcode is namelijk 1187. Dat is erg close bij 1107. Dat scheelt 8 tiende ...

 

Als je het zo opschrijft zie boven, doe je daar 2 minuten over. Maar in zo'n cijfercomputer... Zie je het voor je... prrrrrrrrrrr alle cijfercombinaties die in sneltreinvaart voorbijkomen. Het scheelt maar 2 seconden en 4 honderdste. Dat betekent dat als deze meneer 2 seconden en
4 honderdste later op de rode knop had gedrukt er 1187 had uitgekomen!

Ik verdenk dan ook dat de mevrouw van de meneer van de rode knop ruzie heeft gemaakt met de meneer van de rode knop, over dat hij teveel oliebollen had gegeten met teveel poedersuiker, waardoor de hele bank onder lag en dat de mevrouw van de meneer met de rode knop vervolgens de bank moest uitstofzuigen om half 3 in de nacht.

De meneer van de rode knop te diep in het glaasje had gekeken, vervolgens al op een oor lag diep te snurken, terwijl zij dolgraag nog even goed het nieuwjaar had willen inluiden, maar dat hij haar maar een klein luchtkusje had gegeven om 12 uur... En zij dus waarschijnlijk in de ochtend dacht: kak... ik loop nu niet naar de deur en geef hem geen goedendag kus, ik roep wel ff snel fijne dag.

Dat kusje had wel het verschil kunnen maken. Dus eigenlijk is het de schuld van die mevrouw. Of het kan zo zijn dat de meneer van de rode knop nog even naar het toilet moest, zijn handen ging wassen met zeep uit zo'n pompje, iets teveel zeep gebruikte waardoor zijn handen nog wat glad waren omdat er geen handdoek was of papieren doekjes.

En niet van blowers hield omdat hij ergens had gelezen dat het bacillen verspreid, hij op de knop sloeg en omdat zijn handen nog wat glad waren van de zeep eerder van de rode knop afgleed, waardoor de computer stopte bij 1107 in plaats van de rode knop iets langer indrukken waardoor hij was gestopt bij 1187.

Was dit gewoon het lot of toeval?

Toevallige mazzel voor de lieve mensen met postcode 1107. Wat mij persoonlijk weer verbaasde, waren de extremen en dat op 1 januari van het nieuwe jaar. De reacties van de mensen... Hier even 3 reacties, gewoon willekeurig wat er op internet geschreven werd nadat bekend was gemaakt dat de postcode in Amsterdam Zuidoost (Bijlmer) was gevallen.

Oh nou de Bijlmer... ze weten het wel weer weg te geven, goed voor het UWV, sparen ze daar weer een paar maanden uit. Nu komt het goed terecht voor de uitkeringstrekkers en de mensen uit het buitenland. En dan nu een waarvan ik eerst dacht ik lees dit niet goed: nu valt er geen vliegtuig neer, maar valt er wel een prijs!

Ja mensen dit stond bij de reacties, de laatste uitspraak was van een laffe imbeciel, helaas kan ik zijn naam niet meer traceren want ik had het er graag bijgeschreven. Voor deze mensen geldt: dit is jullie lot! Want bij jullie gaan namelijk dit soort prijzen nooit vallen, jullie zijn zielige niet opgevoede hersenloze mensen! Die het niet eens verdienen om de poedelprijs te winnen!

Blij en ontroerd werd ik van de lieve mensen uit Gaasperdam. Van de dame die zei: mijn auto moest gekeurd en ik wist niet hoe ik dat moest gaan doen. Ik moet namelijk iedere euro omkeren en nu kan het met tranen in haar ogen en als ik maar heerlijk leef met mijn gezin.

Of de dame die vertelde hoe moeilijk het was om een alleenstaande moeder te zijn en met het bedrag wat zij zou winnen een crèche zou bouwen voor alleenstaande moeders met kinderen (voor een normale prijs).

Maar het meest aandoenlijke waren toch wel de mensen die meer dan 6 miljoen wonnen. Hun 1e antwoord was: we blijven wonen waar we wonen, want wij zijn hier gelukkig. En we gaan het verder wel rustig bekijken. Dat is werkelijk een topantwoord!

Ik ben dan ook bijzonder blij dat de mevrouw van de meneer van de rode knop deze eerste januari een beetje boos was en niet naar de deur kwam voor het kusje of dat er teveel zeep uit het pompje kwam, want wat is het enorm gegund voor alle lieve mensen met postcode 1107 uit Holendrecht, Gein en de Bijlmer.

Mensen met hun hart op de goede plaats die het niet meteen over vakanties, auto's en andere dingen hebben. Ik ben blij dat de postcodekanjer dit jaar goed terecht is gekomen op de juiste plaats en dit keer niet in een villawijk en feliciteer alle mensen uit 1107!

Terwijl ik dit schrijf, krijg ik ontbijt op bed van mijn lief, we zijn allebei vrij, hebben een lang weekend samen en dat komt bijna nooit voor. Hij zegt: 'schat we hebben een prijs, de postcodeloterijprijs 'stroopwafels' en ik zeg: 'kijk hebben we toch nog de poedelprijs!'

Fijne dag allemaal.

Love Laura  xx

Foto

Gerelateerde artikelen

FemNa40