Ook een hond heeft rust nodig

Een vrouw in Amerika had op een dag een vermoeid uitziende hond in haar tuin.

De hond die er vriendelijk uitzag, goed verzorgd en in goede conditie was, volgde haar het huis in en ging op de grond liggen om een dutje te doen.

 

Nadat de hond wakker werd, stond hij op en verliet haar huis. De volgende dag kwam de hond terug voor een nieuwe slaapsessie. Dit ging zo een aantal weken door.  Wat was hier toch aan de hand?

De hond bleef terugkomen om een dutje te doen en als hij wakker werd ging hij direct weg. Dit ging een aantal weken door totdat de vrouw bedacht om een briefje onder de halsband van de hond te doen, zodat de eigenaar hierop kon reageren

Ze wilde weten waarom deze vreemde hond telkens weer naar haar huis ging! De volgende dag kwam de hond  terug en had een briefje van de eigenaar onder zijn halsband. De vrouw zag het niet aankomen en moest vreselijk lachen om de echte reden.

Rustig zoekt hij hetzelfde plekje, gaat liggen en slapen.


Sugar the Golden Retriever


Dit ritueel herhaalde zich een aantal weken.


Sugar the Golden Retriever

 

Het werd tijd om een briefje naar de eigenaar te sturen met de vraag of ze hiervan afweten.


Pixaby


De volgende dag kwam hij weer terug voor zijn dutje. Hij had een  briefje van de eigenaar aan zijn halsband.
Het antwoord op de vraag was: 'Hij woont in een huis met 6 kinderen, 2 jonger dan 3 jaar. Hij  probeert zijn slaap in te halen. Mag ik morgen met hem mee'?


explosion
 

Kinderen die opgroeien met honden hebben het geluk door zo'n liefdevolle hond beschermd te worden.
Maar soms hebben honden, net als ouders en verzorgers, behoefte aan een kleine pauze om zich even terug te trekken uit de chaos van een druk gezin.

Bron

Gerelateerde artikelen

50 Shades of 50 worden (4)

Door:

Mijn vriendin (zij is gelukkig ouder) en ik hebben het jarenlang geroepen: wij werden ieder jaar 38 jaar. We hebben dit lang volgehouden. Van 38 naar 50 is wel een hele grote sprong.

Lees verder

FemNa40