Hypnotherapie

Mijn peroonlijke ervaringen. Ik heb een nare jeugd gehad, mijn vader was een soort tiran en ik was altijd bang voor hem. Ik ontwikkelde op latere leeftijd (40 jaar) angststoornissen en depressie.
Ik was bang voor dominante mannen.

Ik kwam eerst in het reguliere medische circuit terecht, psychologische begeleiding. De psycholoog vond dat ik antidepressiva moest gaan nemen om de angststoornis en depressie te behandelen.

 

Mijn gevoel was erop tegen omdat zo’n zwaar middel slechts de symptomen bestrijd. Ik ging op zoek naar alternatieve hulp en kwam terecht bij een goede hypnotherapeut/HSP begeleider. Ik ging met sprongen en snel vooruit! Deze therapievorm zoekt naar het ontstaan van klachten in mijn jeugd. Via hypnose werden negatieve emoties/gevoelens veranderd naar positief en kwam ik in mijn kracht te staan.

Later ben ik begonnen met de hypnose opleiding zodat ik vanuit mijn eigen ervaringen mensen zelf kan helpen met allerlei klachten, zoals angststoornis/depressie/trauma’s/fobieën, hulp bij afvallen,
doorbreken verslavingen, sociale fobie, pijnbestrijding enz..

Wat zo mooi en bijzonder is, is dat ik nu vrouwen van trauma’s afhelp, bijvoorbeeld die misbruikt zijn of andere heftige dingen. Doordat ik zelf veel heb mee gemaakt begrijp ik hun gevoelens en kan ik mij direct inleven.

Ik richt mij ook op jonge volwassenen omdat ik graag wil dat zij een goede start in het leven krijgen en niet zoals bij mij op latere leeftijd rond 40 jaar hun onverwerkte verleden voor fysieke en emotionele/psychische klanten zorgt.

HSP begeleiding

Doordat ik hoog sensitief ben, had ik last van overprikkeling. Ik voel wat andere mensen voelen en ben zeer gevoelig voor geluiden en andere prikkels. Ik heb geleerd hoe ik bij mijzelf kan blijven waardoor ik in mijn kracht sta en mij niet meer laat leiden door externe prikkels.

Ik heb de opleiding HSP begeleiding gedaan en nu begeleid ik hoog sensitieve personen waardoor zij géén lasten meer ondervinden en juist al hun mooie krachtige kwaliteiten benutten. Ik wil graag mijn ervaringen delen zodat meer mensen geholpen kunnen worden zonder medicatie waardoor zij de kracht van hun brein en emoties/gevoelens onder controle hebben.

De reguliere medische behandeling schrijven vaak medicatie voor die de symptomen onderdrukken. Dan krijg je een label autist, adhd of andere labels opgeplakt terwijl het ontstaan van je gedrag heel goed kan komen omdat je te gevoelig, overgevoelig bent.

Ik ben ervan overtuigd, gezien mijn ervaringen, dat dit anders kan, de kracht van ons brein en emoties/gevoelens op de juiste manier gebruiken.

Website

Foto voorpagina

Gerelateerde artikelen

FemNa40