Ik ben organisator van yoga reizen co-owner van Bodysattva.


Ik wil voor FemNa40 schrijven omdat ik zelf bijna 41 ben en denk dat ik ets te vertellen heb. Ik ben benieuwd hoe mijn blogs worden ontvangen. Ik wil oprecht eerlijk en met humor schrijven. Een smile op de lezer zijn/haar gezicht is mijn doel. Mensen inspireren is mijn doel.
En jawel het is zover ook wij gaan Bloggen. Waarom bloggen wij eigenlijk. Denken we dat wat wij meemaken zo interessant is dat anderen er op zitten te wachten?


Ik blog omdat ik mensen wil inspireren en het liefst ook nog wil laten lachen. Het is mijn mening, mijn oprechte mening maar wat je gaat lezen moet je niet al te serieus nemen. Taalvouten zal je ook vaak genoeg tegen komen. Ben je iemand die zich hier aan stoort dan adviseer ik je om te stoppen met lezen want anders bereik ik het tegenovergestelde. Leestekens gebruik ik ook te pas en te onpas en om maar te zwijgen van het fokschaap kofschip en andere regels die erg belangrijk zijn maar ik niet onthouden heb.

Chant avontuur

Door:

Dat verlicht zijn dat leek me wel wat. Maar wat moest ik daar allemaal voor doen? Lezen en nog eens lezen van alles dat allemaal over verlichting gaat.

Lees verder

Waarom een yoga vakantie?

Door:

Mensen inspireren en geld verdienen hoe doe je dat en wat past er bij mij? Veel vragen waar ik lang naar heb gezocht maar nu heb gevonden. Ik wil voor een verandering zorgen in het leven van mensen.

Lees verder