Ik ben een geboren en getogen schipperskind, echter het varen zit mij niet in het bloed. Sterker nog, ik heb er een grote hekel aan! Zo snel als ik kon, verruilde ik het schippersleven voor het landleven.

Na heel veel diverse baantjes (o.a. gezinshulp, conciërge, vertegenwoordiger, office manager, pedicure en verkoopster in een handwerkwinkel) ontmoette ik mijn voormalig partner en besloten we samen een boekenuitgeverij te beginnen.

 

Hier werd in de loop der jaren ook een opleidingsinstituut en postorderbedrijf aan toegevoegd. Toen deze relatie na 20 jaar strandde, ben ik met hulp van een aantal zakenmannen en een collega zelf een boekenuitgeverij begonnen: Uitgeverij GVmedia. De uitgeverij geeft hoofdzakelijk boeken uit over zelfontwikkeling, zelfreflectie en groei.

 


Daarnaast hebben we vanuit de uitgeverij Stichting Grenzeloze Vrouwen opgezet. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan het verkrijgen van nieuwe inzichten en de verbetering van je eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Een stukje persoonlijke groei en zelfontwikkeling dus, want wat ons betreft, ligt daar deels de sleutel om het leven na een scheiding weer op te pakken.

 

http://www.grenzelozevrouwen.nl