Ik ben geboren in Amsterdam en werkzaam geweest in de Marketing en Communicatie, met name op het gebied van de organisatie van evenementen.

Mijn interesse gaat heel erg uit naar interieur en mode. FemNa40 is aangesloten bij het perscentrum wonen en mode, waardoor alle trends gevolgd worden.

Verder vind ik het uitzoeken van wat er het komende jaar op het gebied van uitgaan te doen is, bijv. welke films, theaterstukken en concerten in première gaan en welke CD’s er uitkomen, boeiend om mee bezig te zijn. Dit wil ik graag delen met de Femna40 lezers.

Wellicht haal je hier leuke tips uit!

Hip behang

Door:

Ga je voor hip behang? Geen trend gaat aan jou voorbij: je volgt streetstyle blogs op de voet en instagramt erop los.

Lees verder

Signalen van baanverlies

Door:

Waar kun je aan merken dat je baan op de tocht staat? Niemand is meer zeker in deze tijd of hij niet de volgende is die ontslagenen gaat worden. Maar waar merk je dat aan?

Lees verder

De zonnebril voor 2015

Door:

Het dragen van een zonnebril is de laatste jaren een onderdeel van je outfit geworden. Deze zomer kan het niet gek genoeg zijn. Hoe groter, hoe gekleurder en opvallender.

Lees verder

Happy Veggie

Door:

Granen in de keuken zijn hip & happening. Ze zijn authentiek en gaan al eeuwenlang mee in de keuken. Dat hebben ze te danken aan hun diversiteit en rijke smaak. Met granen kun je eindeloos variëren.

Lees verder

Storm in een glazen kraan

Door:

Shoppen en sparen kunnen we eindeloos doen, bijvoorbeeld voor een nieuwe designbank, kleed of tafel. Het uitzoeken voor andere dingen in huis nemen we voor lief, zoals de kranen.

Lees verder

Bioscoop: Focus

Door:

Vanaf 26 februari draait de film Focus in de Nederlandse bioscopen. De film gaat het om afleiden en om focussen. De hersenen zijn te langzaam om te multitasken. Maak daar gebruik van.

Lees verder

Liefde is… samen op een bankje

Door:

Steeds meer merken richten zich op city living met interieurs voor appartementen in de stad, waar door minder vierkante meters en kleinere huishoudens geen plek is voor én behoefte is aan grootse hoekbanken.

Lees verder

Luxe hout in huis

Door:

Ambacht en vakmanschap zijn al een tijd buzzwords op trendgebied. Ze doen denken aan ingeleefde werkplaatsen en roepen een romantisch beeld op.

Lees verder

Boek: Scherp

Door:

Net als Matthijs van Nieuwkerk van DWDD heb ik ook bijna alle boeken versleten van Patricia Cornwell. Afgelopen maand is haar nieuwste boek verschenen: 'Scherp'. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen.

Lees verder

Boek: Varkensbloed in chocolade

Door:

Ronald van den Broek, de schrijver van dit boek, verslindt al zijn hele leven thrillers. Op zijn 11e begon hij een dagboek bij te houden en hield dit vol tot na zijn studie. Schrijven is zijn passie geworden.

Lees verder

Ontwerp met bloemen

Door:

Het is een creatieve manier van cutting-edge fashion design! Grace Ciao maakt prachtige jurken met behulp van echte bloemblaadjes in plaats van de traditionele verf en aquarellen. De resultaten zijn geweldig!

Lees verder

Drie eeuwen behang

Door:

Behang kent een rijke historie. Het was in de 18de eeuw de Londense en Parijse elite die zijn handbeschilderde papier op bestelling en ambachtelijk liet maken.

Lees verder