iPad mini: ideaal voor vrouwen?

Gadgets en vrouwen, is dat wel een goede combi?

Ik hoor het weinig om heen, vrouwen die van gadgets houden.

Hoe het komt weet ik niet, maar ik heb al heel lang een 'gadget-tik'.

 

Naast gadgets ben ik ook gek van het merk 'Apple' en deze combi houdt in dat ik veel gadgets van Apple heb. Een nieuwe gadget van Apple is de iPad mini. Een maatje groter dan de iPhone en een maatje kleiner dan 'gewone' iPad. 

En die iPad mini lijkt ideaal voor mij. De grote iPad kan ik lastig vasthouden want die is gewoon iets groot voor mijn handen. De iPhone vind ik wel een mooie telefoon en ook prima voor gebruik met leuke apps, maar voor het echte leeswerk en het maken en bewerken van foto's vind ik hem toch wat klein.

Ik heb de iPad mini nu een maand en ik ben er laaiend enthousiast over. Het lezen van kranten, tijdschriften en boeken gaat prima, de grootte is goed te doen en het vasthouden een stuk relaxter voor mijn handen dan met de grote iPad.

Ook het e-mailen is iets prettiger dan op de kleinere iPhone. Maar wat ik echt top vind, is het maken en bewerken van foto's. Hiervoor heb ik een aantal goede foto apps gedownload zoals Instagram en PicFrame en de (dubbele) camera op de Ipad mini doet de rest.

Ik gebruik de camera met apps voornamelijk voor het maken en bewerken van foto's voor mijn meubelprojecten en ben erg tevreden over het resultaat. En ook niet onbelangrijk: de iPad mini past gewoon in je handtas!

In het kort:

  • handzaam formaat, past gewoon in je handtas!
  • scherp en goed leesbaar scherm
  • prima camera
  • je kunt er NIET mee bellen
     

De iPad mini is te koop met en zonder abonnement bij de bekende telecomproviders.

FemNa40