Sterrenbeeld RAM, krachtige vrouw

Wij zitten nu in de periode van het sterrenbeeld RAM.

In de familie hebben wij een vrouwelijke ram.

Van de opsomming van persoonlijke eigenschappen die ik op internet heb gevonden, kloppen er een heleboel.

 

Met name de vechtlust (wat ik bij haar zeer bewonder), de onafhankelijkheid, spontaniteit en directheid. Andere eigenschappen zijn durf, initiatief, fantasie, ongecompliceerdheid, ongeduld, ontactisch, tegendraads en nooit iets afmaken.

Krachtig teken

Zij is een leider, begerig, vrij, actief, impulsief, demonstratief, agressief, pionier, moedig, trots, enthousiast, sarcastisch, egoïstisch, constructief, progressief en roekeloos.

De ram blikt niet graag terug naar het verleden maar kijkt vooruit. Zij wil nooit gehinderd worden in het nu en breekt overal vol energie doorheen. Zij heeft ook een hekel aan verwarring en moeilijke toestanden. De ram schijnt het meest onschuldige teken te zijn; nietsvermoedend en argeloos.

Zij heeft een onafhankelijke geest en een solistisch karakter. Ze is geen twijfelaar, neemt snel beslissingen,
is zeker niet sluw en berekenend maar is ook niet tactisch of diplomatisch aangelegd. Een ram heeft steeds nieuwe prikkels nodig om haar leven toch boeiend te houden.

Volgens een site zijn rammen gek op flirten en jagen en wilde, dominante sekspartners. Ze willen ook een goede mentale connectie met hun partner en willen zich veilig voelen in een seksuele relatie. De erogene zones van Rammen zijn hoofd en gezicht.

De kleuren van de ram zijn karmozijn- en scharlakenrood en groen. Bij stijl- en kleuradviseuse Patrice Hartman heb ik navraag gedaan waar de kleur groen voor staat.

Groen staat voor balans, gezondheid, onafhankelijk, vrolijk, vasthoudend, betrouwbaar en vernieuwing.
Omdat groen veel voorkomt in de natuur, geeft het ons een gevoel van rust, gezondheid en veiligheid.

    

Disfruta de la Vida

Foto voorpagina: Martin Reschad

Gerelateerde artikelen

FemNa40