In between men

Single? Welnee…

Al een tijdje zijn we niet meer werkloos maar
'in between jobs'.

 

Hoe hard we ook aan het zoeken zijn naar een nieuwe baan, hoe sterk we misschien ook balen van het feit dat we eruit geknikkerd zijn, boventallig genoemd en op non actief gesteld (máánden voordat we uit dienst zouden gaan). We zijn in between.

Op LinkedIn zetten we onze status op 'dat we toe zijn aan een nieuwe uitdaging', op Facebook bewerken we onze status voor het gemak maar ff niet. Facebook is Feestboek tenslotte. Niks om je ellendige status van werkloze te delen.

En dan gaan we op zoek. Naar een nieuwe baan, een nieuwe bron van inkomsten zodat we niet verhongeren.

In het geval van single zijn werkt het precies hetzelfde. Behalve dan dat ik nog niet echt veel mensen heb horen zeggen dat ze 'in between lovers' zijn. Maar... dat zijn we meestal wel. Gedumpt, teleurgesteld, afgedankt of in razernij weggelopen. We zijn in between.

Dat zetten we niet op LinkedIn maar op een datingsite. Op Facebook schermen we onze relatiestatus af. Facebook is feestboek tenslotte. En als je geen blije single bent, ben je niet gezellig.

En ook dan gaan we op zoek. Naar een nieuwe relatie of misschien wel alleen maar naar een nieuwe vrijer om onze honger mee te stillen.

Dus, voor alle singles hier: je bent in between en reuze benieuwd naar jouw next step!

Sandra
zizaschrijft.wordpress.com
facebook.com/zizaja

Gerelateerde artikelen

De Dating Coach

Door:

Na zeven jaar 'research' te hebben gedaan, met wisselend succes, mag ik eindelijk mijn ervaringen in gaan zetten om andere singles te helpen de 'foute' mannen en vrouwen eruit te filteren.

Lees verder

FemNa40