Engelenbericht december

Het thema voor de maand december is luisteren.

De maand december staat natuurlijk in het teken van de feestdagen.

Veel mensen genieten ook van wat vrije dagen rondom die feestdagen.

 

 

De engelen vragen om in deze periode naar binnen te keren om de balans op te maken. Om te luisteren naar hun leiding en geruststellende boodschappen die jou begeleiden op weg naar de vervulling van jouw hartenwensen.

De maand december is er een waarin we veel geven, letterlijk en figuurlijk! Je engelen vragen om opmerkzaam te zijn dat je geven en nemen in balans houdt. Dit is nodig voor een optimale gezondheid en om  jezelf van energie te voorzien.

Energiewerk

Een simpele oefening daarvoor is om bijvoorbeeld te letten op je ademhaling. Inademen staat voor nemen en uitademen voor geven. Zorg ervoor dat jouw ademhaling in evenwicht is om in evenwicht te blijven met het ritme van het universum. Je zult merken dat je leven meer gestructureerd zal verlopen.

Wanneer je deze maand naar binnen keert om de balans op te maken, kun je jezelf de vraag stellen:
Waar verlang ik naar? Laat de antwoorden opkomen zonder daar meteen over te oordelen. Dit is een goede tijd om te mijmeren over opgekomen ideeën. Ernaar handelen hoeft nog even niet daar is begin volgend jaar weer meer ruimte voor.

De balans opmaken, kan ook met behulp van aartsengel Jeremiël. Daar lees je in de blog over met aartsengel Jeremiel. Heel veel succes en vergeet niet je engelen om hulp te vragen.

Ik wens je een mooie feestelijke maand toe met veel liefde en wijsheid.

Hartegroet,
Linda Goodings
De Aarde Engel

Gerelateerde artikelen

FemNa40