Deodorant zonder aluminium

Krijg je van deodorant ook altijd jeuk, witte strepen en vergelen je shirts?

Ik heb hier erg veel last van en ben op zoek gegaan naar een deodorant waar ik die problemen niet mee zou hebben.

Mijn oog viel op de Star Remedies Deodorant PURE. Die bevat GEEN parfum, GEEN emulgators en GEEN aluminium. 

 

Deze deodorant bestaat uit een mineraalzout die al eeuwen in de natuur voorkomt: Star Remedies Deodorant Spray PURE zonder aluminium, 100% Amonium Sulfaat. Het mineraal ondergaat geen enkele verwerking behalve polijsten. Deze is ook verkrijgbaar in een roller als je dat fijner vind.

De werking: de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken worden geneutraliseert door de natuurlijke anti-bacteriële werking van het mineraal. De moleculaire structuur van het kristal is te groot om door te kunnen dringen in de huid. Star Remedies Deodorant PURE kan zodoende de poriën niet verstoppen, de huid kan gewoon doorademen.

Gebruik: breng Star Remedies Deodorant PURE  aan op een vochtige huid waar een heel dun laagje mineraal achterblijft. Droog na het douchen je oksels niet af en breng de deodorant aan. Is je huid niet meer nat maak deze dan een beetje vochtig. De deodorant gaat zeker 1 jaar mee!

Wie wil dit niet? Eén van onze redactieleden gaat deze deodorant uitproberen en volgende week krijgen jullie de uitslag te lezen op de site…

 

Bron: Solobiomooi

Gerelateerde artikelen

After Summer

Door:

De meeste mensen hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug. We genieten nog na, maar hebben ook ons vizier weer op de toekomst gericht.

Lees verder

FemNa40