Elvis – The Musical Show

Elvis Presley heeft na 40 jaar bijna niets aan populariteit ingeboet. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en contro-versiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld.

In deze wervelende musical show komen alle hits van The King tot leven en wordt tevens stilgestaan bij de hoogte- en dieptepunten uit zijn turbulente leven.

 

Een terugblik op Elvis’ carrière door huisfotograaf en P.A. Ed Bonja samen met alle hits van The King zorgen voor een onvergetelijke avond!

Indianapolis 1977

De King Of Rock 'n Roll treedt op voor duizenden, uitzinnige fans. Niemand kan vermoeden dat het zijn laatste concert is, maar zes weken later overlijdt Elvis Presley aan de gevolgen van een slopend artiestenbestaan.
De wereld rouwt. Bijna 40 jaar later heeft icoon Presley niets aan populariteit ingeboet.

Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld. Hij wordt, als bestverkochte soloartiest aller tijden, nog steeds gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek.

Presley mag dan wel zijn overleden, in de harten van zijn fans leeft hij nog steeds onverminderd voort. Ook Ed Bonja vergeet hem niet. Als vaste fotograaf en P.A. van de ster was hij vele jaren lang getuige van de hoogte- en dieptepunten in zijn turbulente leven. Hij legde de mooiste momenten vast in duizenden foto's, die de basis vormen voor ELVIS - The Musical Show.

In deze muzikale topvoorstelling wordt de tijd teruggedraaid en beleeft het publiek door de ogen van Bonja, vertolkt door de Engelse musicalster Ian Wood, het laatste Vegas-concert van Presley opnieuw. Het publiek maakt een sprong in de tijd en kijkt met Bonja terug op Elvis' carrière en liefde en een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis komt in een spetterende show tot leven.

Elvis Presley wordt, in deze opzwepende voorstelling vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en de uitbundige kostuums gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick.
Charmante Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld, vertoont een opvallende gelijkenis met The King en is imponerend veelzijdig.

Niet alleen Patricks fysiek, expressie en bewegingen zijn bedrieglijk hetzelfde, ook zijn indrukwekkende stemgeluid is bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden. Schijnbaar zonder moeite brengt hij zowel de oude als jonge King over het voetlicht.

Volgens oude bekenden van Elvis is Grahame Patrick zelfs de beste Elvis-performer sinds Elvis zelf!
Drie prachtige dames completeren de cast als The Sweet Inspirations, de meidengroep die Presley tijdens zijn gedenkwaardige optredens voorzag van krachtige backing vocals.

De muzikale biografie Elvis

The Musical Show zit vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en herkenbare, uitbundige kostuums en is in oktober 2014 slechts zes keer in Nederland te zien. Op 3, 4 en 5 oktober komt
The King naar het RAI Theater in Amsterdam en op 17, 18 en 19 oktober is de show in het World Forum Theater in Den Haag te zien.

Elvis - The Musical Show is een muzikale topervaring voor Presleyfans van het eerste uur én nieuwe liefhebbers. Geen enkele muziekliefhebber mag dit grootse eerbetoon aan The King Of Rock 'n Roll missen! Elvis is 'still alive'! Ticketverkoop start maandag 23 juni.

website

FemNa40