Optimale glasisolatie betaalt zich uit

Wie wil er nu geen lage energierekeningen?
Met Thuisinglas.nl kan elke consument beschikken over het allernieuwste op het gebied van glasisolatie.

De consument betaalt gegarandeerd minder dan wanneer er ‘gewoon’ dubbelglas wordt geïn-stalleerd.

Glasisolatie is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Een woning zonder dubbelglas bestempelt men tegenwoordig als ouderwets.

 

Maar simpel dubbelglas is inmiddels ook uit de tijd. Innovaties op glasgebied blijven doorgaan; het wordt steeds meer gangbaar om het gewone dubbelglas door hoogrendementsglas (HR++glas of H+++glas) te vervangen.

Goed voor de portemonnee

Energieverspilling tegengaan is de beste manier om kosten te besparen. Met de juiste glasisolatie is dat heel goed mogelijk. De terugverdientijd van de investering bedraagt minder dan 10 jaar door de alsmaar stijgende energieprijzen. En dat merkt de consument in zijn portemonnee!

Beter voor de gezondheid

In de jaren '80 bestond de woningisolatie uit spouwisolatie en dubbelglas in de woonkamer. Door deze deelisolatie ontstonden helaas veel problemen op het gebied van comfort en vochtophoping. Daarom pakt Thuisinglas, tijdens het isolatieproces, eerst de buitenschil aan. Dit zorgt ervoor dat de woning niet alleen comfortabeler, maar ook gezonder voor de bewoners wordt. Dus geen vochtplekken meer.

Beter voor het milieu

In de zomer lost de juiste glasisolatie ook andere problemen op, want met de airco (zeer milieu-onvriendelijk) kan de woning vaak door ventilatie of spuien de warmte niet goed kwijtraken. Het gevolg: de woning wordt zelf warmer, dus moet er meer gekoeld worden.

Koelen is duurder dan verwarmen en daarom zijn zogenaamde 'goed' geïsoleerde woningen qua energiekosten duurder in de zomer dan in de winter. Bij Thuisinglas kan men kiezen tussen zomer- en winterglas. Dit is extra isolerende glas met een speciale coating op plaatsen waarmee de warmte ’s winters binnen de woning blijft en
’s zomers juist erbuiten. Simpel en zelfs niet duurder dan de traditionele HR++ beglazing. Alles valt of staat met maatwerk en dat kenmerkt Thuisinglas.

Prijsvergelijking

De prijzen van isolerend glas zijn afhankelijk van het type glas dat het beste aansluit op de wensen van de klant. Specialisten van Thuisinglas zullen de meest optimale oplossing adviseren. Hiervoor zullen zij de situatie,
de oriëntatie, de kwaliteit van de kozijnen bekijken en de specifieke woonwensen (privacy, eventuele geluidswering, zonwering) erbij betrekken.

Bron: Pers-wereld

Gerelateerde artikelen

FemNa40