Lief zijn voor je lijf & zo…

Goodmorning sweeties, wat een heerlijk weer hè?

Ik liep al vroeg buiten met mijn grote vriendin Ruby, tussen de bloemen die de gemeente kennelijk heeft geplant op de uitlaatstrook.

Alle kleurtjes komen nu boven de grond uit, zo leuk! Ik werd er helemaal vrolijk van.

 


De lucht knisperend fris, strakblauwe lucht, de zon kwam net op. Geluksmomenten zijn dat... Tijdens het lopen bedacht ik mij dat het zo goed voelt dat ik een tijdje geleden besloten heb 'vrede te sluiten' met mijn lijf, er niet meer tegen te vechten en uit alle macht te proberen een bepaald 'ideaal' gewicht te bereiken.

Wel heb ik mijn lieve lijf beloofd haar alleen maar te voeden met de beste voeding die er te krijgen is. Ik heb haar ook beloofd dat ik haar niet meer zal vervelen met een Bootcamp-achtige training maar dat we lekker gaan wandelen, yoga gaan doen en gaan zwemmen.

Ik geef haar zuiver water, juices, smoothy's, pure voeding zonder e-nummers en ander gif. Ik koester haar,
ze blijft namelijk bij mij tot mijn dood. Jeetje wat heb ik haar 'mishandeld'.

De meest vreemde diëten heb ik haar laten doen; van HCG kuren tot de meest vreselijke en illegale pillen,
ik heb haar laten trainen tot ze spugend op de grond viel. En nog steeds was ik niet tevreden met haar.

Ik had namelijk partners die mij influisterden dat ze niet goed genoeg was, dat ze slanker moest zijn, gespierder, strakker, mooier... en ik geloofde ze. Geleid door mijn ziekte 'disease to please' ging ik nog minder eten,
nog harder trainen.

Ik at light producten, dronk cola light om mijn honger te stillen. En wat heb ik bereikt? Precies... Twee jaar geleden ongeveer kwam de omslag.

Kennismaking met David Wolfe, Jesse van der Velde en andere mensen die mij vertelden wat echt gezond was. Ik begon haar de juiste dingen te geven en ze was mij zo dankbaar. Nu leven we in harmonie. Ik hou van haar, van haar zachtheid en haar rondingen.

Het feit dat ze gezond is en mij (bijna nooit) in de steek laat. Elke dag vertel ik haar dat ik van haar hou en dat blijf ik doen tot mijn dood, dat heb ik haar beloofd.

Natuurlijk hebben we nog wel eens een meningsverschil, maar dat is maar even. Dan maken we het weer goed, zoals het hoort.

Als dank hiervoor stráált ze van geluk en als vanzelf verliest ze gewicht en daar ben ik haar weer dankbaar voor. De perfecte wisselwerking.... synergie.

Ik kan het jullie van harte aanbevelen. Houd van je lichaam, koester het, ze verdient het!

Heel veel liefs van Luusje
yourpersonallifecoach.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40