FemNa40 is een online lifestyle magazine voor de energieke en bruisende vrouw van 40plus. We zijn altijd op zoek naar vrouwen die een leuk verhaal willen vertellen of iets anders willen delen met vrouwen uit de doelgroep. Of het nu uit eigen ervaring is of vanuit werk of eigen bedrijf. Er valt altijd wel iets te DELEN!

De 3 kernwaarden van FemNa40

Verbinding
Op de website van FemNa40 kun je ervaringen delen door overdracht van kennis en kunde door vrouwen voor vrouwen. Samen aan de slag, waarbij iedere schrijfster een prachtige bijdrage kan leveren. We hebben al een reeks aan artikelen op de site staan, maar deze worden gaande weg steeds verder uitgebreid. Ook de rubriek ‘bewegen’ en ‘klussen’ zijn al in aantocht. Dus heb je een leuk idee en wil je een bijdrage leveren aan de site, dan kan dat!

Verdieping
De dynamische aanpak van FemNa40 reikt verder dan de traditionele netwerken door het stimuleren van vrijwilligerswerk of als persoonlijke ontwikkeling en/of verrijking van je sociale leven. Plezier hebben met elkaar en gemotiveerd zijn op het gebied van vrijwilligerswerk om je te blijven ontwikkelen. Dat is bevlogenheid.

Verbreding
De bezoekers van FemNa40 hebben een verschillende achtergrond, zoals bijvoorbeeld cultuur, vakgebied, leeftijd, kennis, interesses en (werk)ervaring. Het  samenbrengen van vrouwen van 40 plus kan voor een ieder van grote toegevoegde waarde zijn. Deel je verhaal en maak kennis met de ‘vrouw achter het verhaal’.

Ook schrijven?
Spreekt de inhoud van de site en onze missie je aan? Voel je dan vooral heel welkom! Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen om eens van gedachten te wisselen. Stuur ons een mail met je naam, telefoonnummer en korte motivatie naar info@femna40.nl. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak!