FemNa40 is een lifestyle magazine dat vrouwen bij elkaar brengt. FemNa40 leden bezitten veel levenservaring en willen die graag met andere vrouwen delen. Je krijgt informatie op deze site, maar je kunt ook zelf actief deelnemen.

In een eigen blog kun je al jouw persoonlijke ervaringen en kennis delen door te schrijven over onderwerpen als relaties, wonen, mode, koken, spiritualiteit, vrije tijd en uitgaan. Professionals maken als vrijwilliger extra tijd vrij om andere vrouwen te ondersteunen en te informeren vanuit hun professionaliteit.
We zitten allemaal in dezelfde levensfase en hebben al de nodige mooie en minder mooie ervaringen in onze rugzak zitten, zowel privé als zakelijk. Daarmee kunnen we elkaar motiveren, stimuleren en informeren.

Dagelijkse zaken die je bezighouden worden beantwoord door een van de leden of FemNa40 professionals.

Voel je welkom op het lifestyle magazine van FemNa40!

Na 70 jaar herenigd

Door:

Ze waren uit elkaar gedreven door de De Tweede Wereldoorlog. Via Facebook hebben Antonia (86) en Giovanni (89) elkaar teruggevonden.

Lees verder

Een barbecue organiseren

Door:

Het voorjaar is inmiddels in volle gang en de zomer is in aantocht! Voor veel mensen het ideale moment om lekker te gaan barbecueën. Wat is er nu gezelliger dan vrienden en/of familie uit te nodigen.

Lees verder

Een gevoelige huid

Door:

Veel mensen hebben al dan niet bewust last van een gevoelige huid. Vaak wanneer ze het wel in de gaten hebben, laten ze het na om hierna te kijken.

Lees verder

Theater: Simone!

Door:

Na twee succesvolle eigen shows en veelvuldig geprezen hoofdrollen in musicals is Simone Kleinsma nog te zien in de theaters met een soloprogramma.

Lees verder

No animals, no chemicals

Door:

Paul Penders, Nederlander en van origine kapper, is in de jaren tachtig gestart met het ontwikkelen van natuurlijke haar- en verzorgingsproducten.

Lees verder