Saskia is de oprichter en bedenker van WOO, Worlds of Opportunities. WOO is een nieuw premium impact merk en is bedacht om werelden met elkaar te verbinden en het verschil tussen arm en rijk een beetje kleiner te maken. Saskia (47, moeder van 4 dochters) studeerde Geneeskunde en Bedrijfskunde en werkte jaren als verander manager in de medische wereld en in de ontwikkelingssector. 


Zij zag dat mensen uit achtergestelde situaties die in armoede leven vaak afhankelijk zijn van liefdadigheid. Ze wilde een manier bedenken om het leven van mensen in kansarme posities op een structurele wijze te verbeteren. Bij WOO gaat het om het ontwikkelen van kansen en kracht.  Saskia werkt aan alle kanten aan het verhaal van WOO. Zo traint en organiseert Saskia mensen met een handicap, aids en slachtoffers van mensenhandel. Maar ook bouwt zij een luxe merk organisatie met winkels in New York, Amsterdam en London. Zo verbindt zij werelden. Werelden van kansen.
WOO - Worlds of Opportunities
WOO is een sociale onderneming die luxe verwen producten ontwikkelt die een positieve impact hebben op het leven van alle betrokken partijen. Alle producten bij WOO zijn het resultaat zijn van een uniek co creatie proces van mensen uit allerlei windhoeken; kansarme mensen en kansrijk.


Het lanceerproduct van WOO met veel succes in de Europese markt en in de USA is de WOO Bottle Candle. Dat is een bijzondere parfum kaars met een prachtig design, een mooi verhaal waar je goed mee voor de dag komt en heerlijk van kunt genieten. De kaars wordt gegoten in “ge-upcycled” Wijn, Bier en Wodka flessen en zijn gemaakt van pure bijenwas, katoenen lonten en de meest exquise parfums. Deze parfums zijn speciaal gemaakt voor WOO door een gerenommeerd Zwitsers parfum huis. Bij het maken van dit product betrekt WOO mensen uit allerlei windhoeken zoals parfumeurs, designers, bijenboeren, vuilnisvrouwen, glas snijders en graveerders en natuurlijk de consument die voor WOO kiest.

Elk product bij WOO wordt gemaakt door een wel heel bijzondere verzameling van mensen die samen werken om een luxe en impact te creeren. Zo is elk product uniek en heeft haar eigen verhaal. Op dit moment brengt WOO allemaal andere prachtige verwen producten op de markt die in een tiental landen worden verkocht. Van luxe verzorgingsproducten tot sieraden. Heerlijke producten die allemaal op deze bijzondere wijze gecreëerd worden en die staan voor co-creatie, kwaliteit, passie en kracht. Zo is WOO een uniek cadeau voor jezelf maar ook om te geven. Dat betekent bij WOO de nieuwe luxe;  producten die een positieve impact hebben op het leven van mensen en waar iedereen blij van wordt, Deep Luxury dus.

http://www.woocares.com