Boek: Thriller

De nominaties van Beste Thriller 2013 zijn bekend. Middels onderstaande link kan iedereen stemmen op Thriller van Suzanne Hazenberg. Stem via: http://www.crimezone.nl/bestethriller2013/

Suzanne Hazenberg is bekend geworden als scenarioschrijfster voor de series Goudkust en GTST.

Daarnaast gaf ze in 1997 haar eerste boek uit, 'De vrouw van Emilie', waarna haar tweede boek, een literaire thriller 'Obstructie' en het 'Ebook Eet' volgden.

In juli komt haar nieuwste literaire thriller uit genaamd 'Thriller'.

 

Auteur
Suzanne Hazenberg

Categorie
Thriller, literatuur

Ymke heeft een goed huwelijk, vier kinderen in de puberleeftijd en een baan als dialoogschrijver voor een soapserie.
Toch heeft ze nog een wens: een thriller schrijven. Het probleem is echter dat het haar niet lukt een originele plot te bedenken,
waar ze echt tevreden over is. Totdat haar eigen leven in een thriller verandert.

Op een dag vindt ze in de gang een plastic tas met plukken uitgerukt blond haar. In eerste instantie denkt ze aan haar depressieve dochter, maar ze concludeert vervolgens dat het een grap van haar jongens moet zijn.

Als het lichaam van Britt, de vriendin van een van haar zoons, na een aantal dagen in de omgeving wordt gevonden, bekruipt Ymke het gevoel dat de tas in de gang allesbehalve een grap was. Ze kan er niet omheen: iemand in haar gezin moet iets met de moord te maken hebben. Maar wie? En wat zegt Ymke wel of niet tegen de politie?

In een prachtige, heldere stijl weet Hazenberg in Thriller een herkenbaar en schokkend verhaal neer te zetten over vertrouwen, goed versus kwaad en de vraag hoe ver je gaat om je gezin te beschermen.

En passant biedt ze ook een intrigerend kijkje achter de schermen van een soapserie.

Bron: Bol.com

FemNa40