Boek: Het sprookje van de dood

Het sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf.

 

Auteur
Marie-Claire van der Brugge

Genre
Religie en Estorie

Omschrijving

Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op Aarde ervaren door de ogen van een ziel, en tenslotte: hoe ervaart een ziel het sterven, ofwel de terugkeer naar Huis. Dit alles wordt op een leuke en eenvoudige manier verteld. Je wordt door het Zieltje meegenomen op haar grote avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis die je misschien opnieuw laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt.

Recencie

Ik heb dit boekje van iemand gekregen op het moment dat er iemand uit mijn leven was gegaan.

Wat een ongelofelijk lief en inspirerend boekje is dit. Het gaat over een zieltje dat voor de eerste keer naar de aarde gaat. En wat ze moet doen, voordat ze gaat. Het is net of je zelf die reis aan het maken bent, zo leuk en lief is het geschreven. Of je er nu wel of niet in gelooft en je hebt kinderen die bijvoorbeeld een opa of oma net hebben verloren, dan is dit echt een aanrader. Maar ook voor jezelf brengt het veel rust.

Het is een prachtige reis die je samen met het zieltje maakt en daarbij worden op een hele simpele manier veel dingen duidelijk.

Een echte aanrader, je hebt het binnen anderhalf uur uit.

Ingrid Vinke

FemNa40