Ik ben 7 jaar actief geweest in een natuur reform winkel te Weert. Hier heb ik veel geleerd over de gezondheid van de mens. En hoe men eventuele klachten kan verminderen met natuurlijke producten.

Heb nu al 3 jaar mijn eigen massage praktijk en in augustus ga ik van start met een Health en Wellness centrum. Hier ga ik van start met een team die uw gezondheid op alle vlakken kan ondersteunen. Denk aan massage, een gezondheidscoach, homeopaat, mindfullness, yoga, rouwverwerking en nog veel meer.

Ook ben ik vertegenwoordiger van het Alkalisch KangenWater dit is een mooie manier om weer terug in balans te komen en te blijven. De meeste ziekten ontstaan door verzuring en dit mooie apparaat zorgt ervoor dat de pH in het lichaam weer op peil wordt gebracht en ook blijft. Het zit vol met antioxidanten en is micro geclusterd. Dit alles door alleen water te drinken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag een waterdemonstratie geven.

Praktijk/centum te Kelpen-oler.
+31652668699
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
http://www.laurabroeders.com
Like me on Facebook: Praktijk Laura Broeders

Verzuring is veroudering!

Door:

De stofwisseling ofwel de verbranding van voeding om energie beschikbaar te krijgen, bovenmatige sportieve prestaties, stress en slechte omgevingsfactoren, produceren zure afvalstoffen die het lichaam kwijt moet.

Lees verder