Ik ben single maar woon wél samen met mijn hond Ruby en heb een supergezellige praktijk aan huis: http://www.yourpersonallifecoach.nl In mijn veelbewogen leven heb ik tóch nog de tijd gevonden het één en ander te leren. Zo ben ik Health Coach en Superfood expert, Life Coach, Levenslustcoach, Hypnotherapeut maar werk ook met NLP en EFT, Cambridge consulent dol op koken maar dan wel op een ‘oergondische’ manier, geef kookworkshops, schrijf boeken en geef motivatie workshops, maar ben ook hooggevoelig en werk heel veel met behulp van mijn intuïtie.


En ik ben niet eens ‘zweverig’ of een ‘geitenwollensokken typje’, eerlijk gezegd val ik altijd een beetje uit de toon op therapeutendagen. Met argwaan word ik dan bekeken.., Huh… wat doet die glamour poes hier? Ze moesten eens weten. Ik sta hooguit 15 minuten in de badkamer ‘s morgens. Ok, als het ‘haar was dag’ is ietsiepietsie langer en ik shop echt nóóit althans niet in échte winkels, wel online, ideaal en voor speciale gelegenheden is daar mijn ‘Personal Shopper’.


Aan mode doe ik al een tijdje niet meer mee, dat was wel anders in de zogenaamde ‘Jet Set’ periode in mijn leven, vertel ik jullie nog wel meer over als jullie dat leuk vinden tenminste hoor, ik héb me toch een vreemde, maar ook fantastische dingen meegemaakt zeg! Mijn tweede echtgenoot was namelijk multimiljonair, met alle voor- en nadelen van dien, het was geen ‘instapmodelletje’ zeg maar, meer iets voor gevorderden, wat ik toen nog helemaal niet wás.
Oh ja voor ik het vergeet, ik ben dus drie keer getrouwd geweest, mijn derde echtgenoot was mijn super aantrekkelijke Personal Trainer waar ik verliefd op werd toen ik getrouwd was met bovengenoemde miljonair. Cliché hè?


Anyway, ik ga schrijven over mijn leven, voeding, gezondheid, geef jullie de lekkerste recepten vol met superfoods, die je bovendien ‘guiltfree’ kunt eten, over de liefde, scheidingen, relaties, het dating circuit en wat jullie nog meer leuk vinden, laat maar even weten, goed ? Ik ga in elk geval NIET schrijven, over ellende, de crisis, het slechte weer of aanverwante artikelen. Wel over dromen, durven, doen, angst wegsturen en leven zonder je adem in te houden en genieten met een hoofdletter G!


Oh ja, ik ben dol op de kleur roze en ze plagen mij er wel eens mee dat ik in ‘lalaland’ woon omdat ik weiger het journaal te kijken of kranten te lezen.
Ik zal jullie ook meenemen op mijn reizen naar het buitenland, Bali bijvoorbeeld heeft echt mijn hart gestolen.


Willen jullie nu al lekkere en gezonde recepten lezen, ga even naar mijn Happy Healthy Club pagina op Facebook, like en je krijgt elke dag een heerlijk én gezond recept op je tijdlijn. Het makkelijkst kom je er door naar mijn site te gaan en dan op de link te klikken op de homepage.


http://www.yourpersonallifecoach.nl

De verleiding van bonbons

Door:

Hebben jullie wel eens bemerkt dat er hele vreemde dingen gebeuren als bijvoorbeeld een doos overheerlijke bonbons opengemaakt wordt? Du moment dat het doosje is geopend, begint het te roepen 'pak mij, eet mij'.

Lees verder

Koolhydraatarm walnotenbrood

Door:

Af en toe heb je gewoon trek in brood toch? Lekker gewoon met gezond beleg als ontbijt, lunch of geroosterd bij een salade. Dit recept is een super simpele variant, echt probeer het maar, het kán niet mislukken.

Lees verder

De Dating Coach

Door:

Na zeven jaar 'research' te hebben gedaan, met wisselend succes, mag ik eindelijk mijn ervaringen in gaan zetten om andere singles te helpen de 'foute' mannen en vrouwen eruit te filteren.

Lees verder

A very ‘Zen’ New Year

Door:

Hoe leuk is het om Kerst en Oud en Nieuw door te brengen in de tropen en nog wel in goed gezelschap ook? We zijn uitgenodigd door de eigenaar Mahendra Shah en zijn Nederlandse vriendin Mieky.

Lees verder

Chocoladecakejes met lava

Door:

Het is niet alleen met kerst dat je je uitslooft voor een heerlijk diner met als verrassing een heerlijk desert. Met Oud & Nieuw kun je ook iets heerlijks op tafel zetten.

Lees verder

En schoon is je karma!

Door:

Het is zover. De traditionele kleding hangt als prachtige voorbode van hetgeen gaat komen aan de deur van de kledingkast op mij te wachten. Roomwit kant, gouddoorweven brokaat in felle kleuren en een slendang.

Lees verder

Raw chocolate, Quinoa crunchy’s

Door:

Het superfood alternatief voor rijstwafels met chocola en suiker. Dit is een super makkelijk recept dat ik zelf heb bedacht, heerlijk voor de 'lekkere snacktrek', caloriearm en bovendien vol met SUPERFOOD!

Lees verder

Van ‘lalaland’ naar paradise

Door:

Soms komen er hier in 'lalaland' hele leuke uitnodigingen binnen: 'Luusje, kom je een paar weken naar Bali,' vroeg de 'prins van Royal Residence Rangdu' mij een aantal maanden geleden.

Lees verder

The secrets & wonderen bestaan

Door:

Een jaar of zeven geleden kwam 'The Secret' op mijn pad, op een echte 'secret' manier, 'toevallig'. Een cliënte zag dat ik een bepaald boek aan het lezen was en vroeg mij of ik 'The Secret' al had gezien.

Lees verder

Kerst begint al vroeg bij TopLife!

Door:

Ladies, Ik geef 5 weken lang coaching en Cambridge maaltijden weg aan diegenen die het verdienen weer happy & healthy te zijn! Ken jij iemand in je omgeving die je het gunt om onder mijn leiding af te vallen?

Lees verder

Ups & Downs

Door:

Vrijdag dus mijn 'vrije dag', vroeg op en lekker in de keuken rommelen want Margreet komt lunchen, zij heeft meer dan 20 jaar bij/voor mij gewerkt, was een geweldige werkneemster, altijd present.

Lees verder