Eens per jaar moet ik zo nodig ‘de balans opmaken’ van mezelf. In mijn eentje op reis. Als ik dan weer huilend mijn trouwste maatje bel vanuit het niets, waar ik doorweekt van de stortregen met mijn zuurstokroze koffertje langs een verlaten spoorweg ploeter, hoor ik zijn troostende woorden. Elk jaar opnieuw.


Mijn naam is Marian Nissink en ik trek avonturen aan in plaats van mooie kleding of schoenen.  Herinneringen zijn voor mij het dierbaarste bezit. Daarom reis ik het liefst. Ik heb in de tropen gewoond, maar dat was te heet.


In 2009 –in het diepste dal van de woningmarkt en de wereldcrisis- besloten Christa en ik om een makelaarskantoor te beginnen. Tegen alle adviezen in en meermalen voor gek verklaard openden we trots ons eerste pand. Vorige maand hebben we getekend voor de tweede vestiging. Je kunt ons vinden op http://www.helderinhuizen.nl.
Onze kantoren staan in Groningen en Amersfoort.


Op dit moment schrijf ik een boek over deze afgelopen turbulente jaren van tegendraads ondernemen. Het boek heet ‘Beschuit met Huisjes.’


Verder ben ik student aan de Schrijversvakschool Groningen en student aan de School voor Praktische Filosofie Groningen. Ik schrijf graag op www. mariannenissink.nl. Ik zie in alles een verhaal of een gedicht.


Reizen kan niet zonder verbinding. Ondernemen niet zonder verdieping. Bewust worden niet zonder verbreding. En de liefde? Die kan niet zonder.


Ik neem jullie graag mee in mijn avonturen. Wie weet ontmoeten we elkaar.


http://www.helderinhuizen.nl
http://www.mariannenissink.nl