‘Jaren geleden had ik een droom om een tijd in de nog echte ongerepte Afrikaanse wildernis te leven. Ruim een jaar geleden had ik de droom om een boek te schrijven. Nu kan ik de droom over mijn droom eindelijk doorbladeren’, aldus Willem Bakhuys Roozeboom.

Willem (43) en Nienke (33) zijn getrouwd in 2011. Direct na hun huwelijksrondreis door Zimbabwe zeggen ze hun vaste baan, huis en zekerheid op en vertrekken naar de wildernis van Botswana om daar een exclusieve bush-lodge te gaan managen, in de absolute middle of nowhere.


Niks geen huis, hond en kinderen. De eerste, romantische jaren als getrouwde collega’s staan zij 24 uur per dag, 7 dagen per week onder hoge druk van hun nieuwe baan als safari camp manager. Aan de ene kant zijn er 38 lokale stafleden van verschillende stammen met de bijbehorende complicaties. Aan de andere kant zijn er de rijksten der aarde, voornamelijk Amerikaanse safari-toeristen, die het tentenkamp zien als just another five star hotel, waar ze constant op hun wenken bediend willen worden.


http://www.yourunyoudie.nl/