Mijn naam is Olaf Bouman, oprichter en eigenaar van Cuisonne. Van jongs af aan was ik met eten bezig en stond voor mij vast dat ik kok wilde worden. De keuken was mijn domein.

Ik heb verschillende vakdiploma’s gehaald en ben daarna zo snel mogelijk de praktijk in gegaan. Bij diverse restaurants heb ik ervaring opgedaan. De bekendste daarvan zijn restaurant Ron Blaauw in Oude kerk aan de Amstel en restaurant Tante- Koosje in Loenen aan de Vecht.

Een eigen zaak beginnen was een jongensdroom. In die tijd had je nog geen thuiskoks, dat is een relatief nieuwe manier van ‘uit eten’ gaan. Een chef kok die aan huis exclusieve diners maakt en serveert.

Uit eten in je eigen huis
Cuisonne is zo’n 3 jaar geleden gestart. Op een gegeven moment maak je de keuze en spring je in het diepe. Niet teveel nadenken. Maar vooral doen. Je hart volgen en dat vol overgave overbrengen in je gerechten en naar je gasten.

Met Cuisonne haalt u een restaurant in huis. Wij zorgen niet alleen voor het eten, maar zorgen tevens voor de aankleding vooraf en het opruimen (afwassen J) achteraf. U hoeft dus alleen maar aan te schuiven aan uw eigen tafel.

Cuisonne verzorgt diners vanaf 8 personen. Maar ook voor de catering of een walking diner van meer dan 100 personen bent u bij mij aan het goede adres.

Op de website staan de verschillende keuzes gepresenteerd. Rondom deze basis kunnen we uiteraard aanpassingen verwerken in overleg. Het gaat tenslotte om uw avondje uit!

http://www.cuisonne.nl