Komt een man bij de dokter!
Na een kerngezond leven in topconditie zijnde, loopt mijn man 6 jaar geleden het ziekenhuis in en kreeg de constatering borstkanker.


Nu, 6 jaar later, loopt hij ‘genezen’ het ziekenhuis uit na zijn laatste controle bij de oncoloog. De Tamoxifen ligt in de prullenmand en hij is klaar, gezond en vol levenslust!

Heel bijzonder, borstkanker bij mannen, hoorde ik om mij heen. Ik kan je verzekeren, het is gewoon vervelend. Bijzonder zijn dat brengt je in zo’n situatie niets en toch heeft deze tijd ons ook heel veel gebracht. Wat? Dat wil ik graag met je delen.


Schrijven is voor mij een uitlaatklep geworden om mijn emoties en daarmee ook mijn hoofd, te ordenen. Buiten mijn passie om te schrijven over mijn bevindingen en belevingen heb ik nog twee andere passies. Op nummer een in mijn leven staat mijn gezin, bestaande uit mijn lieve man Richard die dit jaar 50 wordt en ben ik de trotste moeder van 2 pubers, Sydney en Emma.

Een andere passie is mijn bedrijf. In de afgelopen 6 jaar bij het ondernemen en pionieren in de Beautybranche is buiten de passie voor ondernemen, omgaan met mensen en anti-aging een nieuwe passie ontstaan; Lifestyle!


Naast de wellnessverzorging is er een nieuwe tendens gaande met huidtherapeuten en cosmetische artsen. Samen met de laatste groep werken we actief aan optimale huidverbetering. Alleen met ‘goed voor jezelf zorgen’ kom je er tegenwoordig niet meer. De laser, de injectables en kleine chirurgische ingrepen ondersteunen de verzorging van de huid.


Doelstelling van ons bedrijf is om naast goede verzorging deze vanuit de instituten te ondersteunen met juiste apparatuur om deze resultaten te versnellen en versterken. Met de filosofie: haal het beste uit jezelf, haar het beste uit je lichaam!


Meer weten over mijn bedrijf? http://www.partnerincosmetics.nl en https://www.facebook.com/PartnerInCosmetics


In contact komen met mij? jose@partnerincosmetics en 0252-625993.


Met de vrijheid die Femna40 mij geeft om mijn ervaringen met jullie te delen wens ik jullie veel leesplezier!


Met verzorgde en hartelijke groet,
Jose