Fashiongarden onthult modeparels uit modesteden

De winterblues, we kennen het allemaal. We gaan naar ons werk in het donker en onderweg naar huis wordt ons zicht slechts verlicht door de lantaarnpalen.

Naast de winterdip worden we ook nog zenuwachtig gemaakt door de reclames die ons vertellen dat de feestdagen bijna in zicht zijn en we dus vaart achter de cadeautjesjacht moeten zetten.

Om wat druk van je af te nemen geeft Fashiongarden je tips voor deze feestmaand.

 

Stijlvolle & Kwalitatieve designkleding

Fashiongarden is de nieuwe online shop met stijlvolle en kwalitatieve designkleding uit de verborgen modesteden: Zagreb, Warschau, Boedapest en Sofia. Fashiongarden is in 2011 opgericht door de zussen Martina Baric en Ana Baric. Zij bieden unieke kleding aan waarmee de vrouw zichzelf kan uitdrukken.

Met een kritisch oog selecteren zij hun collectie en ook voor de feestdagen bieden zij een ruim assortiment aan op de webshop. Kijk voor inspiratie op de site www.fashiongarden.eu en scroll naar beneden voor een aantal tips voor de feestdagen.

Speciaal voor deze maand heeft Fashiongarden een kortingsactie: 10% korting op het gehele assortiment! De code die je hiervoor kunt gebruiken is HELLOCHRISTMAS2013 en deze kun je in de winkelmand bij de couponcode invoeren.

What to wear?

Ga voor Glitter & Glam met deze Aldona Baracci jurkjes. Een glittertje kan geen kwaad. Tijdens Kerst of Nieuwjaar zit je zeker goed met deze jurken. Tip: Combineer de jurk met een zwarte panty en een zwarte blazer voor een chique uitstraling.

Speciaal voor de feestdagen presenteert Confashion een uitgesproken collectie. Iedereen denkt aan rood en zwart voor de feestdagen, maar Kinga Krol gaat voor blauw, gestreept en goud. De lijn bestaat uit jurken en topjes met eenvoudige vormen, maar door het gebruik van glitter erg feestelijk!

Zoals we gewend zijn van deze ontwerper zijn de kledingstukken van goede kwaliteit materialen. Wil je dit zelf ervaren en voelen? Kom de collectie zien, voelen en passen tijdens de Mode Marche op zondag 29 december in het Hilton hotel in Rotterdam!

De winterblues, bekend en ongeliefd. Maar we hopen je genoeg tips & tricks te hebben gegeven om je er toch doorheen te slaan. Wacht niet te lang met shoppen, want voor je het weet is december voorbij! Alleen in de maand december geldt 10% op de gehele collectie.

FemNa40