Boek: ‘Gelukkig door de crisis’

Ontslagen

Het aantal ontslagen is in 2013 met 43% gestegen. Het afgelopen kwartaal waren er 46.000 banen minder dan het kwartaal ervoor. Hoeveel bedrijven zullen dit jaar besluiten voor de Kerst nog een aantal mensen te ontslaan? Voor heel veel mensen betekent dit naast een economische crisis ook een persoonlijke crisis.

Scheiding

Rond de Kerst is het aantal relaties dat wordt verbroken in het jaar het hoogst. Het huidige echtscheidingspercentage ligt in Nederland op 36,5%, bijna 4 op de 10 huwelijken stranden. Economisch zware tijden stellen veel relaties op de proef.

Ziekte

Daarnaast heeft ruim 30% van de mensen te maken met ernstige gezondheidsproblemen. Door de bezuiningsmaatregelen in de gezondheidszorg komen daar nog eens praktische problemen bij.

De emotionele nood, die deze situaties met zich meebrengen, is hoog. Het nieuwe boek van Ada Knol gaat daarop in. Zoals de titel al aangeeft 'Van crisis naar geluk, zo kom je ontslag, ziekte en scheiding te boven', biedt het boek hulpmiddelen om uit deze situaties te komen.

Ada Knol is  deskundige op het gebied van persoonlijk leiderschap en woonachtig in Wijk bij Duurstede. Daarnaast is ze schrijver, dichter, trainer en spreker.

Per verkocht boek gaat 50 cent naar Het Sportfonds in Wijk bij Duurstede, om kinderen met obesitas of kinderen uit gezinnen met onvoldoende financiën te laten sporten.

Het boek is te bestellen via www.vancrisisnaargeluk.nl

Geschreven door: Ada knol

FemNa40