‘Mannen met borsthaar’ - Jeroen kwam en ging

Lieve lezers, Valerie wordt beloond omdat ze de opdracht heeft binnengehaald. Haar vreugde is echter van korte duur.

Na een tijdje gaat Valerie weer stappen en botst ze letterlijk tegen een knappe man aan.

Weer veel leesplezier gewenst...

 

Jeroen kwam en ging - Hoofdstuk 12

Loek was in een euforie dat ik de order van drie ton had binnengehaald en gaf aan dat hij zijn waardering in een financiële bonus  zou uitdrukken. Ik was natuurlijk erg blij met deze mededeling en wilde het, nadat ik het met mijn kinderen had gedeeld, ook aan mijn ouders vertellen.

Mijn ouders zouden die avond voor een paar dagen naar Arcen gaan. Mijn moeder had me alles enthousiast verteld. Ze hadden bij Hotel De Maasparel een leuk arrangement gevonden, dat hen beiden aansprak. Ik kon ons laatste telefoongesprek nog zo voor me halen. Ze waren supertrots over mijn bonus en wilde na het lange weekend langskomen om het te vieren.

Gezellig babbelend over de telefoon wenste ik ze een heerlijk weekendje. De vreugde was echter van korte duur. Ze zijn nooit meer bij het hotel aangekomen. Op de heenweg kwamen ze in een hevige regenbui terecht. Een vrachtwagen van het tegenliggende verkeer maakte een verkeerde manoeuvre en was frontaal op de auto van mijn ouders ingereden.

Hierdoor waren beiden op slag van het leven beroofd. Ook de vrachtwagenchauffeur had de aanrijding niet overleefd. De woorden die de agente sprak nadat ze ons verteld had wat er was gebeurd, waren alsof ik naar een film keek. Alsof ik in een andere dimensie was, omdat ik het niet wilde geloven.

Fleur en Amelie keken mij alleen maar met een groot onbegrip aan. Hun lieve oma en opa waren er ineens niet meer en ze zouden nooit meer koekjes kunnen bakken met oma. We troostten elkaar en ik gaf aan mijn dochters aan dat ze een ding nooit van ons af konden nemen. Dat ware alle mooie herinneringen aan opa en oma.

Toen ik Loek vertelde van het ongeluk, zei hij dat ik per direct drie weken betaald verlof zou krijgen, om dingen te kunnen regelen en ook mijn rust te nemen. Daar was ik dankbaar voor. Het leven ging echter ook gewoon door. Mijn dochters gaven mij ook de kracht om, ondanks het grote verlies, te laten zien dat ze een moeder hadden die een doorzetter en een vechter was.

Na die weken kon ik mijn zinnen verzetten in mijn werk, ik had per slot van rekening een grote klus in november, waar het nodige voorwerk voor gepleegd moest worden. Ik dacht ook dat ik alles wel alleen aan kon, maar af en toe miste ik toch ook een paar armen om mij heen, van een partner.

Na een tijdje begon ik weer af en toe een avondje te stappen. Ik merkte dat ik steeds meer plezier kreeg om af en toe lekker uit te gaan en te genieten van wat het leven te bieden had. Mijn dochters waren een weekend bij hun tante en nichtjes die ze al een hele tijd niet hadden gezien. Ik had weer eens sinds een hele tijd een lekker weekeind voor mezelf.

Samen met een collega Joan die als receptioniste bij The Theme werkte, waren we naar een dance event gegaan. Terwijl ik heerlijk aan het dansen was op de dansvloer, botste ik tegen een knappe man aan. Hé, lekker ding… kijk uit, anders sta ik straks per ongeluk nog op je tenen,’ had hij tegen mij gezegd.

‘Doe dat maar niet hè,' schreeuwde ik terug, proberend boven de muziek uit te komen. Onze ogen kruisten elkaar. Met een oogwenk van ‘ga je mee naar buiten’ stond ik even later met hem in een wat rustigere omgeving te praten. ‘Hallo, ik ben Jeroen. Je gaat mij toch niet vertellen dat jij hier zonder man bent hè. Zo’n mooie vrouw als jij, past anders heel goed bij mij.'

Mooie oneliner, dacht ik. ‘Hi, ik ben Valerie. Nee, ik ben hier met een vriendin, om gewoon lekker te dansen.’ ‘Dan ben ik nu helemaal blij dat je tegen mij opgebotst bent,’ zei hij met een ondeugende toon. ‘Je bent wel adrem Mister lachte ik. Ben je altijd zo een verleider naar vrouwen toe?’

Jeroen keek mij aan. Ik zag dat hij hele donker bruine ogen had... hmmm. Deze stonden als trouwe hondenogen een beetje smekend naar mij te kijken. In de trend van ‘Neem mij alsjeblieft mee’… woef. 'Schatje, je moest eens weten hoe verleidelijk ik kan zijn,’ zei Jeroen vol overtuiging van zichzelf.

Ik was in een ondeugende bui. Ik begon brutaal te flirten met Jeroen en daagde hem uit. ‘Laat maar eens zien wat je allemaal in huis hebt met dat verleiden,’ zei ik, zonder te verblikken of verblozen. Jeroen bood mij aan om ergens anders naar toe te gaan. Een rustige plek waar we wat konden drinken en praten.

‘Ik kan moeilijk m’n vriendin Joan hier achterlaten. Ik ben vanavond met haar meegereden.’ Jeetje, Joan...
Ik schrok van mijn eigen gedachte. Ik was haar even helemaal vergeten! ‘Ik moet even binnen kijken Jeroen, waar Joan is, ik ben zo terug.'

Ik liep de herrie weer tegemoet en keek in het rond of ik ergens tussen de massa Joan zag staan. Even later zag ik haar al zoenend met een vrouw op de dansvloer staan. Oké  dan, dat had ik even niet verwacht. Maar ja, als zij het maar naar haar zin had, dacht ik, terwijl ik op Joan en haar zoenende partner afliep.

Ik tikte Joan even op haar schouder om de aandacht te trekken in al die herrie. Joan reageerde direct. Ze keek enigszins boos achterom, omdat iemand haar stoorde tijdens het zoenen. Toen ze mij zag staan, kwam er een grote glimlach op haar gezicht. ‘Betrapt,' lachte ze. ‘Ben je geschrokken dat ik op vrouwen val?’

‘Nee joh, zei ik, om haar niet in verlegenheid te brengen. Volgens mij ga jij een leuke avond krijgen, riep ik in haar oor. Of heb ik dat mis? Ik hoef toch niet met je mee terug te rijden,’ zei ik met een ondeugende blik naar Joan. Die begreep direct dat ik door iemand anders thuisgebracht zou worden.

‘Meid, ik zie je maandag wel weer op kantoor, zei ze al lonkend naar haar verovering. ‘Geen enkel probleem, dan ga ik ook mijn eigen plan trekken. Veel plezier nog!’ schreeuwde ik naar Joan. Terwijl de vrouw haar arm om Joan had geslagen met een blik van ‘die is van mij, afblijven!’ Ik kon het niet laten en liep al lachend naar buiten. Die Joan, ze had haar geaardheid goed verborgen gehouden.

Ik zag Jeroen al halsreikend naar mij uitkijken, van die afstand. ‘Mooi, dan ga ik jou nu lekker ontvoeren,' zei hij met een brede grijns op zijn gezicht. Hij sloeg zijn arm om mij heen. 'krijg ik nu eerst een kusje?’ vroeg hij terwijl hij me op zijn ‘trouwe hond’ manier met een smekende blik aankeek.

Zijn lippen zochten die van mij op. Zijn tong gleed zachtjes in mijn mond en hij begon teder te zoenen. 
Hij proefde naar wijn, maar hij kon lekker zoenen. De laatste man die mij zo gezoend had, was Robert Noorwoud. Het was lekker om me zo vrij te voelen en mijn lichaam reageerde op zijn zoen.

Mijn tepels werden hard en ik voelde zijn erectie tegen mijn kruis aanduwen. Na een minuut of vijf liet hij m’n mond pas los. We hijgden beiden een beetje na. ‘Wel, nu heb jij je kusje gehad, dus... jij wilde mij toch ontvoeren?’ Ik had zin om vanavond weer eens lekker al zoenend een paar armen om mij heen te hebben.
Waar het uiteindelijk zou eindigen wist ik wel. In ieder geval in mijn eigen bed en alleen. Het flirten vond ik heerlijk, maar wilde niet direct met deze man in een one night stand eindigen.

Jeroen had zijn belofte waargemaakt en was een heer geweest die avond. We hadden veel gepraat onder het genot van wat drankjes en hij vertelde leuk over zijn baan als accountmanager en bracht mij in de vroege ochtend netjes naar huis. Door de week hadden we alleen via de mail en telefoon contact, omdat we beiden ons werk hadden en ik ook de kinderen. Na twee weken kon ik weer een weekend voor mezelf vrijmaken, zodat ik deze met Jeroen kon doorbrengen.

Fleur en Amelie mochten met Irma, Paul en Amber een lang weekend mee naar Center Parks. Irma had sinds een half jaar een leuke man ontmoet en hoewel hij zelf geen kinderen had, was Paul ook zorgzaam voor Amber. Dus was het nu ook ideaal voor Irma en Paul om samen tijd door te brengen omdat de kinderen elkaar wel zouden vermaken in het zwemparadijs.

Met de gedachte dat Fleur en Amelie zelf ook een heel leuk weekend voor de boeg hadden, konden Jeroen en ik een heerlijk weekend samen tegemoet gaan. Jeroen had aangeboden om lekker te koken voor mij, want dat kon hij volgens zichzelf als de beste.

Ik was vanuit Utrecht naar Schalkwijk gereden. Toen ik m’n auto voor het huis van Jeroen had geparkeerd, zag ik dat het huis er goed onderhouden bij stond. Het was een aangename avond, met een prima temperatuurtje. Er zat een merel op het dak van Jeroen’s huis prachtig te fluiten. Even stond ik stil en genoot van het gezang van de vogel.

Met een mooie fles wijn in mijn hand, belde ik aan en er klonk een ‘Ik kom eraan’ achter de deur. Jeroen opende zijn voordeur en zag er leuk uit in zijn schort, met als opdruk HOOFDGERECHT. Er kwam een heerlijke geur uit zijn huis, gebakken uitjes met knoflook. Hij grijnsde weer eens voluit en zijn grote bruine hondenogen keken ondeugend.

‘Dag lekker ding… en lekkere wijn, welkom in me casa,' zoals hij dat noemde. Ik liep naar binnen nadat ik Jeroen een korte kus op zijn mond had gegeven. Het huis was gezellig ingericht. Hij had een grote donkerblauwe lederen design bank naast een even trendy open haard die aanstond.

Vanwege het aangename weer had hij zijn schuifpui een stukje open. Het ging Jeroen om de sfeer die een openhaard met zich meebracht. De kamer was verder ingericht met whitewash eiken, licht grijze wanden en een donkergrijze plavuizen vloer.

‘Neem plaats, ik kom eraan’ en ik nam plaats op de grote bank. Automatisch werd mijn blik naar het openhaard vuur getrokken. Jeroen had er een mooi glazen spatscherm voor staan. Ik voelde de warmte die vanuit de hoek van de openhaard kwam, in combinatie met de openstaande schuifpui was het aangenaam. Jeroen kwam op me af, met twee wijnglazen in zijn hand.

‘Kijk eens dame, een Pinot Noir, Bourgogne,’ zei hij heel chique. We tikten de glazen tegen elkaar. ‘Wist je dat de Pinot Noir al gebruikt werd in de tijd van de Romeinen'? ‘Hmmm... je bent dus een kenner Jeroen,’ zei ik vriendelijk, al genietend van de nasmaak van mijn eerste slok. ‘Zeker weten. Laten we proosten op een mooi weekend,' zei hij ondeugend.

‘Mooi gezegd en inderdaad op een mooi weekend,' zei ik met een evenzo ondeugende ondertoon, waarop we beiden weer een slok namen. Ik kreeg een zachte kus op mijn mond en even gleed zijn tong in mijn mond voor een tedere kus. Met een kleine kreun liet hij mijn mond los en zei: ‘Ik moet nu snel weer achter de pannen,
even de laatste hand leggen aan mijn speciale roerbakgerecht a la Jeroen’ en stond op en liep naar de keuken.

‘Kan ik je ergens mee helpen? Je bent zo druk bezig.’ ‘Nee, ik ga je lekker verwennen, dus jij mag alleen maar genieten. Jeroen had niet gelogen, hij had voortreffelijk gekookt en ik had met smaak gegeten. Na de maaltijd had Jeroen een paar kaarsen aangedaan en het vuur van de openhaard nog wat opgestookt, door er nog twee blokken op te leggen.

De schuifpui deed hij dicht, want het begon nu toch af te koelen en hij deed de lamellen dicht. ‘Zo, nu kan niemand naar binnenkijken,’ zei hij ondeugend. ‘Is dat zo... en wat hadden ze dan allemaal kunnen zien?’ ‘Dat ik jou zo heel langzaam ga verleiden, waarna ik je mag uitkleden en beminnen op de bank.' Jeroen gaf mij een knipoog.

‘Dan is het maar goed dat je de lamellen dicht hebt gedaan,' zei ik zwoel. Hij haaste zich naar de keuken waar hij ook de ramen blindeerde en snelde zich weer naar de bank, waar ik intussen weer comfortabel was gaan zitten en mij nu al verheugde op wat zou gaan komen. Hij kroop dicht tegen mij aan en begon me te zoenen. Eerst heel zachtjes en toen steeds heftiger.

Ik had gewoon zin in verschrikkelijk lekkere seks, niet meer en niet minder, dus beantwoorde ik graag zijn intense zoenen. De handen van Jeroen gingen over mijn hele lichaam. Van mijn borsten langzaam naar beneden naar m’n billen en daarna weer naar boven. Hij begon vervolgens met het losknopen van mijn bloesje.

Met één hand… meneer was hier blijkbaar in getraind, want het waren kleine knoopjes. Ik had een leuk setje aan. Een wit bloesje en een bruin rokje en had een mooie sexy panty gekocht met een apart printje erop.
De hand van Jeroen zat nu onder mijn rokje en zocht zijn weg.

Intussen had ik ook zijn overhemd langzaam losgeknoopt en ik was enigszins teleurgesteld. Zijn borst was kaal en ik was nu eenmaal gek op mannen met borsthaar. Gelukkig was hij wel gespierd en zijn huid rook goddelijk, wat ik zeker waardeerde.

Nadat wij elkaar langzaam van onze kleding hadden ontdaan, stond Jeroen alleen nog met zijn boxer aan voor mij. Ik was erg benieuwd wat daar uit zou komen. Zou het net zo spectaculair zijn als zijn gespierde lichaam? Jeroen stuntelde een beetje. Uiteindelijk begreep ik zijn gestuntel wel. Hij had zijn boxer uitgetrokken en stond nu naakt voor mij.

Direct schoot de volgende gedachte door mij heen. Nou... als we dáár de wereld mee moeten redden?
Ik probeerde mijn gezicht in de plooi te houden. O mijn hemel, wat een kleintje! Nog niet eens een vrouwenhand vol!

Ik onderdruk een lach en keek snel naar zijn gespierde lichaam en hoopte dat hij niet mijn gezichtsuitdrukking had gezien. Uiteindelijk kon het mij niet schelen, het was alweer even geleden dat ik met een man seks had gehad, dus zou de afmeting er dan toe moeten doen? Ik hoopte wel dat hij verder wist hoe hij mij kon behagen, maar daar moest ik dan achter zien te komen.

Doordat hij zo klein geschapen was, wond het mij niet echt op en bleven de hete gedachtes en verlangens, om hem oraal te beminnen, uit. Jeroen deed zijn uiterste best en wist in ieder geval zijn handen en mond goed te gebruiken en liet mij menigmaal tot mijn hoogtepunt komen.

‘Ik wil je voelen, zei hij na een tijd met zijn mond tussen mijn dijen gelegen. Je smaakt zo lekker zoet. Ik ga een condoom omdoen en dan ga ik je helemaal nemen,' riep hij er op een geile manier achteraan. Mag ik je nemen?’ Ik kon moeilijk zeggen: ‘Ik hoop ook dat ik jou kan voelen, met zo’n, eh ja, hoe noem je zoiets. Een dinky toy?’

‘Natuurlijk mag je mij nemen’ en ik was wel benieuwd wat er dan zou gaan gebeuren. Er stond een apart houten doosje op de salontafel en daar lagen dus de condooms in. Ik kon er niets aan doen en dacht: Size ieniemienie, zouden ze die ook verkopen?

Jeroen had snel het condoom omgedaan en ging bovenop mij liggen. ‘Zoen me schat, dan wordt hij weer hard.' Hij begon mij innig te zoenen en mijn borsten te strelen. Zijn handen gingen vervolgens naar beneden.
Tussen mijn benen voelde hij mijn vocht en aan zijn beweging merkte ik dat hij met zijn vingers mijn schaamlippen opende om zo zijn doelgebied te kunnen betreden.

Omdat Jeroen waarschijnlijk wel wist dat hij niet zo goed geschapen was, gebruikte hij ook zijn vingers om extra te stimuleren. Hij begon steeds sneller te bewegen. Ik was blij dat hij ook zijn vingers gebruikte,
want anders voelde ik niet veel. Na een soort oerkreet, die Jeroen slaakte, zag ik dat hij gekomen was en hij ging even later op zijn zij naast mij liggen.

Maar goed dat het zo een brede bank was, anders was ik er nu vanaf gedonderd. ‘Wouw baby,’ zei hij ‘dat was lekker.’ Ik moest uiteindelijk voor mezelf toegeven dat ik ook had genoten. Jeroen had mij menigmaal laten klaarkomen, alleen voelde ik hem niet echt goed en dat viel een beetje tegen. Eerlijk is eerlijk.

Jemig, ben ik dan zo veeleisend voor mijzelf? Het zou toch geen verschil moeten maken? De grote zou er niet toe moeten doen, probeerde ik mezelf wijs te maken. En dat was misschien ook wel het minste punt geweest. Maar een ander punt, wat na dat weekend aan het licht kwam, kon wel ineens letterlijk de kop kosten van de prille relatie.

Het viel me op dat Jeroen enorm last had van stemmingsschommelingen en hij dronk ook teveel. Steeds sneller zou ik de ware identiteit van Jeroen onder ogen zien. De keren dat we afspraken, rook hij steeds naar alcohol en dat was soms ook al heel erg vroeg in de morgen. Op een keer toen ik hem ermee confronteerde kwam de aap uit de mouw.

'Ik loop met een geheim Val, ik drink om zo meer grip op mijn leven te krijgen, dan kan ik meer helder denken.
Ik kan heel goed tegen drank hoor,' zei hij met een eigen overtuiging. Hij had geen rust in zijn hoofd en gaf toe last te hebben van borderline gedrag en dat de  drank hem daar rust in gaf.

Maak dat de kat maar wijs, dacht ik. Hij is, buiten dat hij een borderliner is, gewoon een alcoholist met een probleem. Ik gaf duidelijk aan dat ik me daaraan ergerde en dan begon hij soms ook spontaan te huilen of had hij altijd wel een smoesje klaar staan. ‘Eh ja, ik heb even een klein slokje Jenever op, voor mijn maag, die is wat van slag.'

Smoesjes had ik twee maanden lang in nog zoveel varianten mogen horen, dat ik genoeg wist. Ik verbrak de prille relatie omdat ik zijn drankgebruik niet in mijn leven wilde en al helemaal niet in het leven van mijn kinderen.

Ik had gelukkig genoeg afleiding op mijn werk, want het duurde niet lang meer voordat het bijzondere feest van Robert Noorwoud zou gaan plaatsvinden en ik zette alles op alles om te zorgen dat dit een groot succes zou worden.

Wordt vervolgd...

Als je mij op Facebook of Twitter toevoegt, geef ik vooraf al een tipje van de sluiter, van het volgende hoofdstuk.

Gerelateerde artikelen

FemNa40