Sara Bos is een vrouw begin 50, geboren en getogen in Utrecht. Moeder van twee pracht dochters die inmiddels zelfstandig wonen. Heeft een fijne latrelatie met een lieve man die in co-ouderschap evenzo drie pracht kinderen heeft.

Een van de kinderen van de vriend heeft Sara aanbevolen bij FemNa40. Na een absoluut inspirerend gesprek met Monique Veenman, heeft Sara besloten om de ‘stoute schoenen’ aan te trekken en te gaan bloggen over erotiek & seksualiteit. Waarom? Lees verder.

Naast haar goed betaalde fulltime ICT-baan heeft Sara een erotische thriller geschreven (omdat ze in haar werk dergelijke creativiteit niet kwijt kan) en vindt het leuk om, naast steeds een stuk van het boek te plaatsen, via interactie met de lezers de toch nog steeds in taboesferen gehulde zaken rondom erotiek en seksualiteit bespreekbaar te maken.

 

 

Introductie Sara Bos

Door:

Het besluit om erotische verhalen te schrijven, is gekomen door een oud collega die altijd gefascineerd en soms met blozende wangen naar mijn ervaringen luisterde tijdens mijn single tijd, na m'n scheiding.

Lees verder