‘Mannen met borsthaar’ - Een intens liefdesspel

Lieve Lezers. Valerie en Robert gaan een hapje eten bij de Italiaan, maar hun verlangen naar elkaar is bijna niet te houden.

Als ze even later bij Valerie thuis zijn, gaan alle remmen los en genieten ze van een intens liefdesspel die in dit hoofdstuk geheel uit de doeken gedaan wordt.

Of moet ik zeggen ‘uit de kleren’. Heel veel erotisch leesplezier gewenst!

 

Een intens liefdesspel - Hoofdstuk 29

We liepen langs de Oude gracht en Robert leidde mij bij de Italiaan naar binnen. 'Ik heb hier voor ons gereserveerd'. Robert liep voor mij uit het restaurant binnen.

Het restaurant was drukbezet en dat is altijd een goed teken. Er hing een echte Italiaanse sfeer, dat kwam zeker ook door de band die op een klein podium Italiaanse liederen ten gehore bracht. Wij werden naar een tafel bij het raam geleid en de ober schoof de stoel voor mij naar achteren om plaats te nemen. Robert nam op dat zelfde moment tegenover mij plaats.

Aan de ene kant van ons zat een stel dat al aardig op leeftijd was. Ze spraken bijna niet met elkaar en hadden alleen maar aandacht voor hun eten. Aan de andere kant zat een groep vrouwen die blijkbaar een vrijgezellen feestje hadden en de Italiaanse obers en band vermaakten de dames prima.

Ze hadden zich uitgedost met allerhande boa’s en foute dierprint kleding. De sfeer zat er aan die kant goed in. De vrouwen lachten en praatten door elkaar, stootte elkaar vriendschappelijk in de zij en de Italiaanse wijn werd rijkelijk geschonken.

‘Bezint eer ge begint’, schreeuwde één van de dames naar een vrouw die aan het hoofd van de groep zat. ‘Hierna mag je alleen nog je eigen man te grazen nemen tussen de lakens’. Vervolgens hief iedereen het glas en proostten ze op de bruid in spé.

Robert lachte om de uitgelatenheid van de dames en zei: ‘Die hebben het goed naar hun zin, maar toch nog lang niet zoals ik het naar mijn zin heb’. En hij keek mij aan en ik zag dat hij mij verliefd aanstaarde. Ik voelde mijn wangen rood worden, door zijn manier van kijken.

De ober kwam onze bestelling opnemen. Als voorgerecht namen we een mandje stokbrood met knoflookboter. Als hoofdgerecht nam ik penne met spinazie en zalm en Robert ging voor de Lasagne met spinazie. Een fles rode wijn en water werden op tafel gezet. We proostten en keken met een hele andere blik naar elkaar.

Tijdens de maaltijd hadden we elkaar steeds diep in de ogen gekeken en subtiel stoute gedachten uitgewisseld op een bijna fluisterende toon. Onze lichaamstaal zei meer dan duizend woorden voor de omstanders. Nadat de ober onze borden van tafel gehaald had, vroeg Robert bij de laatste slok van zijn wijn:  'Wil je nog een nagerecht of koffie'?

'Nee, dank je, we kunnen ook bij mij thuis koffie drinken.' Ik glimlachte alleen maar. ‘Aha, als je het zo brengt’. Zonder enige tijd te verliezen stond Robert op en liep naar de ober om de rekening te betalen. Bij zijn terugkomst stond hij ineens achter mij en hielp mij galant uit de stoel. 'Mevrouw, mag ik u naar buiten begeleiden'?

Ik stond op en Robert schoof de stoel terug onder de tafel, pakte teder mijn hand en zo verlieten we samen het restaurant. Bij de BMW van Robert aangekomen, hield hij weer galant het portier aan de rechterkant voor mij open. 'Alsjeblieft schoonheid, neem plaats', zei hij en snelde vervolgens naar de bestuurderskant.

Toen Robert mijn straat inreed, hing er een aangename spanning tussen ons. Het onvermijdelijke hing in de lucht. Ik keek hem aan toen hij zijn auto parkeerde. ‘Ga je mee lieverd…, dan gaan wij onze verlangens naar elkaar uiten,’ zei ik zacht.

De blik die Robert mij toewierp was overweldigend. ‘Weet je Val, dat je voor het éérst lieverd tegen mij zegt', zei hij met een vreugde in zijn stem. Ik glimlachte alleen maar weer. Wie had dit kunnen bedenken dat ik, Valerie Brugge, ooit nog verliefd zou kunnen worden op Robert.

Hij boog zich voorover naar mijn gezicht en kuste mij zacht op mijn lippen. 'Lieverd, we hebben vanavond beiden ons verlangen alleen maar sterker en sterker voelen worden. Natuurlijk ga ik met je mee. Ik had al gehoopt dat je mij zou uitnodigen om te blijven slapen.

Er is alleen wel één ding wat ik nu als allereerste ga doen, zei Robert met een fermheid in zijn stem. Ik ga nu eerst mijn mobiel uitzetten, al stort de hele vloot in of de beurs, het kan mij vanavond allemaal niet schelen. Morgen kijk ik wel of ik oproepen gemist heb. Vanavond en vannacht wil ik alleen maar voor ons hebben’.

We stapten uit de auto en Robert pakte zijn spullen uit zijn achterbak. Ook hij had zich dus goed voorbereid. We liepen naar binnen en ik deed de verlichting aan. Buiten was het al donker. Ik pakte de kaarsenaansteker en stak een zevental kaarsen aan op diverse plaatsen in de woonkamer. Daarna sloot ik de overgordijnen.

Als laatste pakte ik nog een mooie lounge CD en stopte deze in de speler. Er hing een romantische sfeer in de kamer en de seksuele spanning was enorm. 'Wil je nog koffie of liever een glas rode wijn?' Robert liep naar mij toe, pakte mij om mijn middel en trok mij zachtjes naar zich toe.

'Lieverd laten we samen de drank der goden drinken en de rest ook goddelijk laten worden'. 'Hmmm,' dacht ik, hij is op de romantische toer. Daarna begon hij weer hartstochtelijk in mijn nek te zoenen. 'Oh Val, ik ben zo blij dat jij anders over mij bent gaan denken, hijgde hij van opwinding'. 'Tja Robert, ik heb je nu dan ook van een hele andere kant leren kennen.'

Even later gingen we beiden op de bank zitten en zetten onze glazen wijn op de salontafel. Hij begon mij weer teder te kussen. Hij was gewoon een fantastische man om mee te zoenen. Ik had tussendoor mijn colbertje al uitgedaan omdat ik het behoorlijk warm had gekregen van alle opwinding.

Heerlijk langzaam gleden onze tongen over elkaar en genoten we van wat de geest op dat moment met onze lichamen deed. Het was alsof ik helemaal verdoofd werd van het intense zoenen en ik kon er maar geen genoeg van krijgen. Robert gelukkig evenmin.

'Mag ik je shirt uittrekken', vroeg hij na een tijdje met een hese stem. Ik knikte instemmend en langzaam trok hij mijn shirt over mijn hoofd. 'Wat mooi', zei hij, al starend naar wat zijn ogen zagen. Ik moest lachen en was in een plagende bui. 'Mijn lingerie of mijn borsten?'

‘Beide, maar je borsten natuurlijk het meest en ik weet wel dat ik ze al eerder gezien heb, maar al die maanden in het ziekenhuis mis je dit natuurlijk ook’. Met die woorden boog hij zijn hoofd naar beneden en begon mijn borsten zachtjes te zoenen.

Zijn handen gleden over mijn borsten, langzaam naar mijn rug en met één hand, deed hij kundig mijn bh los. ‘Aahh... kreunde ik. Mijn borsten nemen je compliment graag aan.’ Hij begon ze te strelen en nam ze eens goed in zijn handen. 'Je hebt echt mooie borsten' en hij begon zachtjes mijn tepel met zijn tong te strelen.

Ik werd helemaal wild van wat ik voelde. Mijn tepel was gevoelig en zwol snel op. 'Mmmm…' kreunde hij en ging verder met de andere borst, terwijl zijn rechterhand met de gezwollen tepel aan het spelen was. Na enige tijd wilde ik even een kleine pauze inlassen en deed voorzichtig mijn wijsvinger onder zijn kin, zodat hij mij wel moest aankijken.

'Nu mag ik,’ zei ik zwoel en begon langzaam het overhemd van Robert los te knopen. Hij zag er helemaal trendy en smaakvol uit. Ik trok langzaam zijn overhemd uit zijn broek en knoopte zijn hemd tot op de laatste knoop los. Hoewel ik wist dat Robert geen borsthaar had, was zijn borst wel mooi gespierd en hij rook heerlijk.

Ik legde zijn hemd netjes over mijn shirt en bh en begon ook zijn borst te strelen. Mijn vingers gleden over zijn borst en ik streelde ook over zijn tepels, die direct reageerden op mijn soepele vingerbewegingen. Ik zag aan Robert dat hij ook steeds opgewondener werd en hij duwde mij voorzichtig achterover op de bank en kroop langzaam maar zeker meer en meer over mij heen.

Ik voelde zijn erectie en merkte dat ik zelf ook nat werd. Gelukkig was mijn bank groot en breed genoeg. 
Hij legde een extra sierkussen achter mijn hoofd en we genoten van het zoenen als voorspel. Na een tijdje heerlijk tongzoenen, merkte ik dat ik steeds meer opgewonden raakte en wilde even adempauze. Het bloed suisde door mijn aderen en mijn hart ging door alle opwinding behoorlijk tekeer.

Een gevoel wat ik lang niet had gehad. 'Even wat drinken en een nieuwe cd opzetten.' 'Is een goed plan Val, ga ik even naar het toilet'. Ik stond bij de cd-speler toen hij de woonkamer weer binnenliep. Hij ging achter mij staan en pakte mij om mijn middel, kuste mij teder in mijn nek en fluisterde zwoel in mijn oor: 'Kom schat, laten wij onze glazen en de fles meenemen naar de slaapkamer’.

Ik draaide mij naar hem om en keek vol warmte in zijn ogen. ‘Als jij de wijn alvast meeneemt, doof ik de kaarsen,’ zei ik met een knipoog. We liepen daarna naar de slaapkamer waar ik ook de kamer in stemming bracht met kaarslicht. Sensuele klanken uit de cd-speler vulde mijn slaapkamer. Robert had de glazen weer gevuld en deze op het nachtkastje geplaatst.

Robert pakte mij om mijn middel, begon mijn nek te kussen en zei met ‘n hese zwoele stem: ‘Ik verlang eigenlijk nu het meest naar om heel intens je hele lichaam te kussen en ontdekken.’ Hij hield mij stevig tegen zich aan en keek diep in mijn ogen.

Ik was blij dat hij me zo stevig in zijn armen had, want na zo een bekentenis leek het net alsof mijn benen van ‘gelei’ waren. Weer zocht de mond van Robert mijn lippen en zoende mij hartstochtelijk. Ik voelde hoe zijn krachtige handen over mijn bovenlichaam gleden en zich langzaam een weg naar mijn jeans baanden.

Hij deed langzaam de knoop van mijn jeans los en trok de rits naar beneden. Mijn broek gleed op de grond.
Ik pakte Robert bij zijn broekriem en trok hem naar me toe. Ik keek hem ondeugend aan en zei: 'Nu mag ik weer.'

Eerst maakte ik zijn leren riem los die ook vlekkeloos bij zijn jas en schoenen paste. Daarna kwamen de knopen van zijn jeans. Robert begon te lachen toen hij merkte dat ik moeite had om deze los te krijgen. 'Kom maar schat, ze zitten ook best strak’ en hij knoopte alle knopen van zijn jeans los.

Ik stopte zijn handbeweging toen hij zijn broek naar beneden wilde laten glijden. 'Nee, nee... dat mag ik doen.’ Heel langzaam en sensueel deed ik zijn broek naar beneden en ondersteunde Robert bij het uit zijn broek stappen. Ik draaide mij om en ging op de bedrand zitten en pakte Robert bij zijn hand, zodat hij voor mij stond.

Hij had een strakke zwarte boxershort van Björn Borg aan, die nu nog strakker zat vanwege zijn mooie erectie. Natuurlijk wist ik al dat hij zeer goed bedeeld was, maar deze avond was het gewoon alsof ik Robert voor het eerst echt ging beleven. Eerst streelde ik over zijn short, begon bij zijn billen en eindigde voor, op zijn geslachtdeel, die zo te zien te popelen stond om 'buiten te mogen spelen'.

Wij keken elkaar vol verlangen aan en heel langzaam deed ik zijn short naar beneden. Zijn geur wond mij alleen maar meer op, wat een sensuele rilling teweegbracht over mijn hele lichaam. Vlak voor mijn neus stond in volle glorie zijn 'jonge heer' in aanvalspositie. Nu pas kon ik hem waarderen.

Hij was mooi, dik en volumineus en alles was mooi hygiënisch geschoren. ‘Mag ik,’ vroeg ik, terwijl ik mijn ene hand om zijn goddelijke geslacht had gedaan en mijn andere hand voorzichtig om zijn scrotum deed, die warm en zacht aanvoelde. ‘Lieverd, leef je uit’, zei hij met een opgewonden stem.

De eerstvolgende minuten hoorde ik alleen nog maar geluiden van opwinding die dwars door de muziek van Enigma, door Robert werden geproduceerd. Ik wilde Robert intens laten genieten en ik gebruikte mijn mond, tong en handen op een speelse, ondeugende en zeker opwindende manier. Af en toe laste ik een pauze in, aangezien het van plan was om de komende uren van elkaar te genieten. 

‘Ohhh, schatje, wat doe je allemaal met me, wat een heerlijke mond en tong heb jij toch’, kreunde hij. 
‘Maar… als jij nu eens gaat liggen’ en hij duwde mij zachtjes naar achteren en trok langzaam mijn slipje uit.
Hij voelde dat het kruis van mijn slipje behoorlijk nat was geworden en grijnsde terwijl hij de slip op de grond liet vallen.

‘Mag ik naast je komen liggen Val’, zei hij met de meest erotische stem die je maar kon bedenken. ‘Ik wil iedere centimeter van je lichaam kussen en op je intiemste plekken proeven en likken.’ Ik hoefde geen seconde na te denken over wat hij had gezegd en liet hem naast mij het bed betreden.

Hij duwde me zachtjes op mijn zij zodat hij achter mij lag. Zijn erectie voelde ik tegen mijn billen aangedrukt en dat wond me enorm op. Ik drukte mijn billen wat meer naar achteren zodat hij de bevestiging zou ontvangen van mijn opwinding. Mijn hemel wat voelde ik mijn lichaamssappen tussen mijn benen hunkeren naar zijn mannelijkheid. Een zindering ging door mijn lichaam en ik genoot.

Al stelend over mijn huid, zei hij: ‘Ahhhmm... je huid is als een wolkje, zo romig en zacht’. Hij begon mij over mijn hele lichaam zachtjes te kussen. Vanaf mijn voorhoofd en langzaam, heel langzaam kuste hij een weg naar mijn nek, mijn armen, tot aan mijn middelvinger. Deze stopte hij vervolgens in zijn mond en begon er zachtjes aan te zuigen.

Ik genoot van zijn sensuele manier van doen en kijken. Toen pakje hij mijn handpalm en kuste mij teder aan de binnenkant van mijn hand. Hij keek me met een tederheid aan die mij compleet deed smelten. We wisselden geen woorden, onze blikken waren veelzeggend. Robert vervolgde zijn kus-sessie. Vanaf mijn nek naar mijn borsten.

Deze streelde hij en nam iedere tepel zorgvuldig in zijn mond. Mijn tepels waren hard van alle opwinding en ik liet alles gewoon gebeuren. Hij kuste mijn buik en navel en net boven mijn schaamstreek maakte hij een hartvormig van kusjes. Heel subtiel en zachtjes begon hij eerst aan de rechterkant en bij het uiteinde likte hij heel zachtjes over mijn kittelaar, waarna hij weer de linkerkant van, langzaam naar beneden kuste.

Toen hij weer bij mijn kittelaar uitkwam, liet hij zijn mond en tong ‘de vrije loop'. Ik genoot zo enorm van al deze tedere passie dat ik merkte dat ik al heel snel mijn eerste orgasme kreeg. Robert nam mijn sappen met gretigheid aan en stopte even om mij even op adem te laten komen. Hij keek naar waar hij net met zijn mond had gezeten en zag dat mijn schaamstreek rood en gezwollen was van alle opwinding.

‘Dat was snel, liefje’, zei hij plagend tegen mij. ‘Je tong is de schuldige hoor,' lachte ik en slaakte een kreet letterlijke opluchting. ‘Weet ik, zei hij met een ondeugende ondertoon en vervolgde met: en dat was dan nummer één, ik ben voorlopig nog niet klaar met je schatje'.

Ik keek hem aan en zei zwoel: ‘Als ik straks ook maar mijn tijd voor jou mag krijgen. Ik wil ook jou heerlijk verwennen, ik was daar straks maar nèt begonnen en ik wil jou straks tenenkrommend zien genieten.'

‘Heerlijk een vrouw die niet egoïstisch is in bed,’ zei hij met een vreugde in zijn stem. ‘Ik geef mij straks graag aan je over, maar... ik wil je eerst nog verder ontdekken, want op deze manier hebben wij nog niet met elkaar gevreeën Val. Dit is pas de liefde bedrijven'.

Ik kon daar geen weerstand tegen bieden en gewillig liet ik Robert zijn gang gaan. Hij liet mij lachen en ik genoot absoluut van zijn tedere, ondeugende manier van doen. Hij gaf mij het gevoel de mooiste vrouw op deze aarde te zijn, want zelfs in het heetst van de strijd bleef hij de charmante man die mij met het grootste respect behandelde.

Soms vroeg hij mij om zulke ‘kamasutrische’ caperiolen uit te halen, dat ik blij was dat het mij nog lukte ook.
Het samenspel tussen ons was zo vertrouwd dat zelfs de pauzes tussendoor heel natuurlijk verliepen.
‘Hier lieverd,' zei ik toen we weer even overeind gingen zitten om bij te komen en gaf hem zijn glas wijn.

‘Ja lekker, even een slokje tussendoor. Smaakt bijna net zo lekker als jij’, zei hij met een ondeugende stem.
‘Jij voedt mij met je lichaam en stilt mijn honger met je overgave. Je overgave waar ik zo lang op heb gewacht’.

‘Nou schat, je had dichter moeten worden, lachte ik of verzin je zulke regels ter plekke?' ‘Ik zeg wat ik denk,
niet meer en niet minder’. We genoten van onze wijn en ik verontschuldigde me voor een moment. ‘Even nog een cd opzetten.’

Ik vond nog een cd met allemaal ‘zwoele’ nummers voor op de achtergrond. Toen ik weer naar het bed liep,
zag ik Robert heel ontspannen op het bed liggen. Hij keek mij verleidelijk aan en zei: ‘Nu geef ik mij helemaal over aan jou, oké'? ‘Mmm… dat is mooi. Dan ga ik jou net zo laten zweven als jij mij hebt gedaan.’

‘Dat belooft wat, kom maar hier Val, het bed is koud zonder jou’. Ik stapte weer het bed in en kroop in zijn armen. ‘Eerst even van dit moment genieten.' Ik hoorde zijn hartslag en snoof zijn lichaamsgeur intens op.
De warmte van zijn lichaam was aangenaam en even stond de tijd weer stil.

Mijn handen begonnen zijn borst te strelen en ik zocht ‘het plekje’ bij zijn sleutelbeen. Daar zit een klein kuiltje wat heel zacht aanvoelt. Met mijn wijs- en middelvinger begon ik daar zachtjes te strelen en merkte dat Robert kippenvel kreeg. Vervolgens ging ik langs zijn armen naar beneden en weer terug naar boven, naar zijn borst en verder naar zijn gezicht, over zijn wenkbrauwen en rond zijn ogen en raakte sensueel zijn lippen aan.

Hier kon ik heel lang mee doorgaan omdat ik genoot van het aanraken en de respons die Roberts lichaam gaf. Met mijn linkerhand begon ik zijn rechtertepel te strelen en met mijn tong begon ik zijn linker tepel te ‘plagen’. ‘Zo, zei hij, rap tongetje heb je maar… vooral doorgaan, vooral doorgaan’. Ik moest lachen en genoot van zijn reactie.

‘Robert, ik begin net, wacht nu maar af en vervolgde het plagen met mijn tong op beide tepels, waarop het lichaam van Robert liet zien dat hij heel natuurlijk reageerde. ‘Dat staat als een paal boven water,’ dacht ik toen ik naar beneden keek. Zijn erectie stond in ‘volle glorie’ te wachten op wat zou gaan komen.

Ik begon langzaam weer zijn borst te strelen en mijn handen gleden langzaam naar beneden, waar ik heel zachtjes zijn eikel begon te strelen en ja hoor, de tenen van Robert stonden al krom van genot. ‘Mooi,’ dacht ik en dan is het nu tijd voor mijn mond, tong en speeksel om rek- en strekoefeningen te doen en hij mag toekijken.

Ik opende mijn mond en liet deze om zijn eikel glijden. Mijn warme adem en sensuele bewegingen van mijn mond, tong en handen deden Robert zinderen van genot. Hier zag ik de kwetsbaarheid van Robert, want hij had zich volledig overgegeven en vertrouwde erop dat ik vol passie toch voorzichtig te werk zou gaan.

Het wond mij alleen maar meer op om hem te zien genieten. Toen ik merkte dat hij bijna zou komen, stopte ik en begon zachtjes over zijn eikel te blazen. ‘Oei zei hij zwoel, dat doe je goed. Je hebt een perfecte timing’.
‘Wat dacht je, ik wil nog mijn toetje, maar ik ga je eerst nog een paar keer bijna laten komen, zodat je het summum van genot mag ervaren. Dat is voor mij het toppunt van erotiek' en vervolgde nog een tijdje mijn sensuele spel.

Het mooiste was dat Robert direct begreep wat ik bedoelde en hij lachte lief naar mij toen hij merkte dat ik een wat langere pauze moest inlassen. ‘Wel schatje, dan lijkt mij nu de tijd om uit respect even een ‘jasje’ aan te trekken hè, voordat ik de muts aandoe'. Ik schoot in de lach, maar was aan de andere kant te opgewonden.

‘Robert, de vorige keer heb je me ook zonder condoom genomen en ik ben sindsdien met niemand naar bed geweest. Ik verlang ernaar om je in mij te voelen.’ Even later lag hij bovenop mij en kuste mij teder. ‘O lieverd, nu mag ik jouw heiligdom betreden zei hij hees.

Nu pas realiseerde ik mij dat ik mij vrijwillig overgaf aan Robert, dat ik mij met volle toestemming liet nemen.
Ik voelde hoe hij bij mij naar binnen drong en nu pas genoot ik echt van zijn omvang en lengte. En daarna gaven wij ons beiden over aan onze passie en hartstocht die wij de hele avond al zo heerlijk hadden opgebouwd.

Robert penetreerde mij diep en constant. En ik genoot en keek hem recht in zijn ogen. Hij wilde maar doorgaan en niet klaarkomen, hij wilde genieten. Wat een uithoudingsvermogen, dacht ik, maar na een kwartier hield Robert het echt niet meer. ‘Mag ik in jou klaarkomen’, vroeg hij hees.

Het enige wat is kon doen was volmondig JA roepen. Door alle opwinding was ik ook alweer op mijn hoogtepunt gekomen en merkte dat hij voelde dat ik over hem was klaargekomen. Robert gaf een enorme kreet toen hij klaarkwam. Even later lagen we beiden bezweet maar voldaan in elkaars armen.

‘Val lieverd', zei Robert zacht. 'Wij hebben voor het eerst echt lekker gevreeën hè'. ‘Inderdaad schat,' zei ik zachtjes en gaf hem nog een tedere kus op zijn mond. We genoten beiden van dat mooie moment. Wij waren voor het eerst echt één geweest, zowel lichamelijk als geestelijk en nu waren er even geen woorden nodig.

Even later trok Robert de dekens over ons heen, gaf mij nog een tedere zoen en we deden de lampen uit die op de nachtkastjes stonden. De waxinelichtjes zouden vanzelf doven. Ik luisterde naar de hartslag van Robert, terwijl ik heerlijk in zijn armen lag. Ik dacht: als ik nu de tijd stil kon zetten...

Zaterdag werd ik heerlijk ontspannen wakker. Toen ik opzij keek zag ik dat Robert mij lag aan te staren.
God wat had hij een mooie blik in zijn ogen. 'Goedemorgen schoonheid, lekker geslapen'? 'Heerlijk en jij,'
vroeg ik terwijl ik mij uitrekte. 'Ik ook schatje'.

'Weet je, het heeft al met al heel wat voeten in de aarde gehad om jou de mijne te maken, maar het is me uiteindelijk toch gelukt. Vandaag gaan wij er weer een mooie dag van maken' en met die woorden boog hij zich voorover en ik beantwoordde zijn vraag naar een zoen. Mijn handen streelden zachtjes over zijn borst en ik kon hem alleen maar gelijk geven, maar zei niets. Ik genoot.

Na het ontbijt gingen we een heerlijk stuk wandelen in de bossen van Zeist. Het was zonnig en lekker fris, gewoon perfect wandelweer. Er waren genoeg mensen op de been en velen lieten hun honden heerlijk los lopen, die door de bladeren op de grond rende. Wij liepen heerlijk, hand in hand en genoten van elkaars gezelschap.

‘Val lieverd, er is eigenlijk iets wat ik met je wil bespreken’, zei Robert toen hij even stil ging staan en mij ernstig in mijn ogen aankeek. ‘Je kijkt nogal serieus Robert, wat is er?’ ‘Toen ik in het ziekenhuis lag en mij ervan bewust was dat zelfs mijn leven zomaar voorbij kan zijn, ben ik goed gaan nadenken'.

'Hoewel ik mijn testament al jaren geleden geregeld heb, zit ik met één vraag voor jou. Ik heb zelf geen broers of zussen, alleen nichten en neven. Gelukkig leeft mijn moeder nog wel, maar ze is al oud en ik zorg dat ze automatisch iedere maand genoeg geld heeft om te kunnen genieten, zolang haar de tijd gegund is'.
Robert zuchtte.

‘Wat wil je hier allemaal mee zeggen Robert, ik begrijp niet waar je naartoe wilt met je verhaal.' Robert pakte mij nu bij mijn schouders en keek mij nog dieper in mijn ogen. ‘Je weet dat ik het liefste wil dat je mijn vrouw wordt en dan worden jij en je dochters ook in mijn testament opgenomen. Mijn advocaat gaf mij aan dat er op dit moment geen executeur is aangewezen en raadde mij dat wel aan'.

'Lieve schat, zou jij mijn executeur willen zijn en mocht het er ooit toch van komen dat je mijn vrouw wilt worden, dan kunnen we het weer omzetten, maar voor nu heb ik een executeur nodig. Ik bedoel, ik wil iemand die ik kan vertrouwen en mijn neven en nichten zijn alleen maar profiteurs. Ik weet dat ik jou kan vertrouwen Val’.

Ik was even met stomheid geslagen door zijn voorstel. ‘Eh... je begrijpt dat je mij hiermee behoorlijk overvalt Robert. Met alles eigenlijk. Ik wil niets overhaasten, we hebben nu een heerlijk weekend, maar ga geen druk op mij uitoefenen met trouwen of zo, dat kan ik nog niet aan. Laten we het rustig aan doen en geef mij de tijd om hier over na te denken oké?’

‘Je hebt gelijk Val, het kwam gewoon omdat ik de dood in de ogen gekeken heb en dan word je vanzelf wakker geschud. Ik wil ook geen druk op je uitoefenen, geloof me. Ik had er niet over moeten beginnen’. Met die woorden gaf hij mij een zoen op m’n mond en glimlachte naar mij. ‘Kom we gaan lekker verder lopen’.

Ik glimlachte naar Robert en we liepen samen verder. Maar inwendig was ik een beetje in de war. Hij liet er geen gras over groeien, dacht ik. Ik moest zorgen dat hij niet te snel van stapel liep. Ik was eindelijk verliefd geworden en ik wilde het stap voor stap doen en niet direct voor een dilemma komen te staan.

Wordt vervolgd...

Al benieuwd naar het vervolg? Als je mij op Facebook of Twitter toevoegt, geef ik vooraf al een tipje van de sluier van het volgende hoofdstuk.

Lieve groet,
Sara Bos

Gerelateerde artikelen

FemNa40