WINACTIE: 5x UIT! Het ex-verwerkingsboek

We hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad.

Vroeger hingen we urenlang aan de telefoon met een vriendin, schreven brieven en zaten op de bank met een fles wijn of kregen een eetaanval.

 


Zit je weer in zo'n vervelende situatie of je tienerdochter is verdrietig omdat het net uit is met haar eerste liefde? Niet getreurd! Er is nu een handboek voor eerste hulp bij een gebroken hart. Het is grappig geschreven en staat boordevol met nuttige tips.

Nooit meer je hart uitstorten in een whatsappje, jankend een voicemail inspreken of van pure ellende onder je niveau zoenen. UIT! Het ex-verwerkingsboekje navigeert je liefdevol door de stadia van liefdesverdriet.

Van ongeloof tot acceptatie, tot je weer krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Weinig mensen weten liefdesverdriet elegant te dragen. Zeker in een tijd waarin frustraties en misstappen snel geuit zijn op whatsapp, Facebook, Instagram of Twitter.

UIT! Het ex-verwerkingsboekje beschermt je tegen gênante acties en reputatieschade. Na 160 pagina's ben je klaar voor een véél betere match. Of op zijn minst een volgende ex.

Een greep uit de onderwerpen:

  • Preventie tegen nutteloos ex-contact.
  • Een rebound-wishlist.
  • Tips voor omgaan met de ex online.
  • Break-up recepten.
  • Terugvalhoofdstuk: seks met de ex.
     

WINACTIE
FemNa40 mag 5 exemplaren van het boek 'UIT! Het ex-verwerkingsboekje' van The Secret Sisterhood verloten. Dit moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de voorpagina en like en deel de Facebook pagina van FemNa40
Stuur een e-mail met je naam en adresgegevens naar info@femna40.nl

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan kun je natuurlijk ook meedingen door een e-mail te sturen.

Actie loopt tot en met 21 februari!

Het boek is ook te koop bij bol.com. klik hier om te bestellen

Fragment uit DWDD van 1 februari jl.

 

FemNa40