Verhuisdozen gebruiken

Wist je dat mensen gemiddeld elke 10 jaar verhuizen? Bij een verhuizing komt aardig wat kijken.

Zo wordt er bij elke verhuizing veel moeite gedaan om alle spullen in te pakken om vervolgens de hele inboedel naar een ander huis te transporteren.

 

Voorafgaande aan de verhuizing komt natuurlijk het regelen van een hypotheek en eventueel gesprekken met financieel adviseurs zoals Financieel Pakhuys Brabant, of het ondertekenen van een huurcontract.
Daarna volgen de adreswijzigingen en het aanvragen van zaken zoals gas, water, elektriciteit, internet en kabel. Bij de verhuizing zelf moet je denken aan het regelen van een verhuiswagen, verhuisdozen, eventueel kopen van nieuwe verf, vloeren, keuken etc.

De grote spullen zoals banken, matrassen, kasten en koelkasten kunnen direct in de verhuiswagen, maar daarnaast zit je vaak met ontzettend veel losse spullen, waarvoor je het beste verhuisdozen kunt gebruiken om ze makkelijk te vervoeren. Veel mensen maken bij hun verhuizing gebruik van kartonnen dozen. Over het algemeen een goed middel om spullen in te verhuizen, ondanks dat ze het af en toe wel eens laten afweten.
Zeker wanneer er wordt verhuisd in de regen of wanneer er veel vocht is, willen kartonnen dozen het nog wel eens laten afweten. Voor mensen die op zoek zijn naar stevige duurzame dozen is er onlangs een alternatief op de markt.

Duurzame verhuisdozen

De verhuisdozen van verhuisdoos-huren.nl zijn een duurzame oplossing voor elke verhuizing. De meeste mensen die bij hun verhuizing gebruik maken van kartonnen verhuisdozen, gooien deze na afloop bij het oud papier. De doos wordt dan vaak slechts 1 keer gebruikt, terwijl de doos misschien wel meerdere malen gebruikt kan worden. Ondanks dat beland de vele dozen toch bij het oud papier en zal het materiaal weer gerecycled worden.

Bij verhuisdoos-huren.nl wordt gebruik gemaakt van kunststof verhuisdozen, welke tot wel 400 keer gebruikt kunnen worden. Omdat je natuurlijk na de verhuizing niet met een groot aantal verhuisdozen wilt zitten, worden deze dozen niet verkocht maar verhuurd, zodat ze ook daadwerkelijk meerdere keren gebruikt worden.

Duurzame oplossing!

Wanneer je gaat verhuizen en gebruik maakt van de kunststof verhuisdozen van verhuisdoos-huren.nl maak je gebruik van een duurzame oplossing! Zeker wanneer je nagaat dat er in Nederland per jaar ongeveer 1.500.000 mensen verhuizen, waarbij gemiddeld per verhuizing ongeveer 60 dozen worden gebruikt.

Dat zijn in totaal wel 90 miljoen dozen die niet optimaal gebruikt worden en waarvan dus een groot gedeelte na 1 keer gebruiken bij het oud papier beland. De kunststof verhuisdozen kunnen vele malen worden gebruikt en zijn tevens volledig recyclebaar, waarmee dus een mindere milieubelasting gerealiseerd kan worden.

FemNa40