Ik heb 2 zoontjes en sinds de geboorte van mijn oudste zoon in 2010 ben ik steeds bezig geweest om hen zo min mogelijk suiker te laten eten! Waarom?

Eigenlijk gewoon omdat ik er overtuigd van ben dat snoep (lees suiker) niet goed voor je is. Echter had ik me nog niet enorm verdiept in voeding en wat dit met je doet totdat een goede vriendin me attendeerde op het boek van Amber Albarda. Ze was dit gaan lezen omdat ze een burn out had en daar snel vanaf wilde. Omdat ik ook vaak hoofdpijn en een after-lunchdip had, ben ik de boeken gaan lezen (en heel veel meer) en kwam erachter wat suiker en verborgen suikers met je doen. Ik leefde altijd al redelijk gezond maar sinds het lezen van al deze informatie, mijd ik (en mijn gezin dus ook) geraffineerde suikers en verborgen suikers, lees ik alle etiketten voordat ik iets koop (en laat ik het staan als er teveel ingrediënten, E-nummers e.d. in zitten) en maak nog meer zelf dan ik al deed met voornamelijk biologische producten. Daarnaast begin ik mijn dag met een groene smoothie en heb ik superfoods toegevoegd aan mijn voeding. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik in eerste instantie echt dacht dat ik zeker nooit GROENE smoothies zou gaan eten en mijn vriendin voor gek verklaarde dat ze het wel deed. Echter de nieuwsgierigheid en alle informatie die ik hierover las, overwon mijn scepsis en ik ben zo blij dat ik het geprobeerd heb. Ik ben begonnen met meer fruit dan groente maar inmiddels drink ik ook zeer regelmatig smoothies die geheel bestaan uit groentes…. En ik vind het heerlijk!! En bovendien heb ik echt meer energie, geen hoofdpijn, geen after-lunchdips meer en kan ik me gewoon weer concentreren!!!

Omdat ik het toch een behoorlijke zoektocht vond en vaak hoor dat mensen wel graag gezond willen eten maar geen tijd hebben om alles zelf te maken en geen kennis hebben van wat wel en niet mag, besloot ik deze website te starten en hoop ik jullie te kunnen helpen je leven makkelijker (en gezonder) te maken.

Want geloof mij, gezond eten is smullen!!!!!

Slim verbouwen betaalt zich uit

Door:

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om te verbouwen. Zeker in de afgelopen jaren met de onzekere huizenmarkt is er veel gekozen voor het aanpassen van het huis om extra ruimte te creëren.

Lees verder

Online fashion stores

Door:

Steeds vaker zijn er tegenwoordig online modeshops, die tientallen merken verkopen. Waar je vaak in de winkel maar terecht kunt voor een kleine selectie A-merken, zijn deze sites voorzien van vele tientallen merken.

Lees verder

Commercieel ingesteld?

Door:

Wanneer je commercieel bent ingesteld, kun je hier in je carrière veel profijt van hebben. Veel banen zijn sterk gerelateerd aan commercie. Het komt er op neer dat je veel contacten hebt met klanten.

Lees verder

De slaapkamer inrichten

Door:

Eén van de belangrijkste vertrekken van je huis is de slaapkamer. Het is niet de plek waar je regelmatig gasten ontvangt, maar juist een eigen ‘privé-plekje’ waar je komt voor rust en ontspanning.

Lees verder

Ontwikkelingen in de zorg

Door:

Voor de mensen die in de zorg werken, wordt het werk steeds zwaarder en wordt er steeds meer in de budgetten geschrapt. Doordat er steeds minder geld vrij komt, komt er steeds meer druk op het personeel.

Lees verder

Verhuisdozen gebruiken

Door:

Wist je dat mensen gemiddeld elke 10 jaar verhuizen? Bij een verhuizing komt aardig wat kijken. Zo wordt er bij elke verhuizing veel moeite gedaan om alle spullen in te pakken.

Lees verder

Design meubels onbetaalbaar?

Door:

Tegenwoordig zijn design meubelen haast niet meer weg te denken uit het interieuraanbod. Je ziet deze niet meer alleen bij jonge gezinnen maar ook ouderen kunnen tegenwoordig design meubelen waarderen.

Lees verder

Originele kraamkado’s

Door:

Ga jij ook altijd zo graag op zoek naar leuke geboortekadootjes? Een geboorte is een ontzettende mooie en feestelijke gebeurtenis, waarbij je de kersverse ouders graag een leuke kadootje geeft.

Lees verder

Emigreren naar Zweden?

Door:

Je kent vast wel iemand in je vrienden- of kennissenkring die in een ander land is gaan wonen. Daarnaast heb je ook verschillende programma’s op tv die thema’s zoals emigratie en het wonen in een ander land.

Lees verder

Het belang van een BHV cursus

Door:

BHV ofwel bedrijfshulpverlening is een verplicht onderdeel in iedere organisatie. Het is de hulp die wordt verleend bij ongewenste situaties op de werkvloer. Denk aan situaties die bedreigend zijn voor de gezondheid.

Lees verder

Kunst op internet

Door:

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van kunst is de app We Like Art! voor de smartphones en tablets. Deze app informeert je over betaalde schilderijen en andere kunst. De artikelen staan in categorieën.

Lees verder

Houten- of PVC vloer?

Door:

Iedereen moet de beslissing wel een paar keer in zijn leven nemen. Het aanleggen van een nieuwe vloer. Voor de handige doe-het-zelver een klus om later trots op te zijn. Voor een ander een hels karwei.

Lees verder