Gekookte eitjes met citroen -kruidenmayonaise

Simpel, lekker en zo delicious. een eitje mét…  als voorproefje voor Pasen. 

 

Benodigdheden (4-6 personen)

  • ontbijt- of lunchgerecht (4-6 personen)
  • 3 eierdooiers
  • 1 tl mosterd
  • 150 ml milde olie
  • citroensap
  • 1 el fijngesneden peterselie
  • ½ el fijngesneden bieslook
  • ½ el fijngesneden dille
  • 4-6 gekookte eitjes

Bereiding

Klop de dooiers los met de mosterd en voeg al kloppend druppelsgewijs de olie toe tot een dikke mayonaise ontstaat. Breng op smaak met citroensap, zout en peper en roer de kruiden erdoor. Serveer de mayonaise als een dip bij de gekookte eitjes.
Bereiden ± 15 min.

Eet smakelijk!

Bron : Delicious

FemNa40