Met het bootje erop uit

Nederland is zo mooi, je hoeft echt niet altijd naar het buitenland en zeker niet als het zulk mooi weer is als de afgelopen weken.
De terrassen blijven vol zitten en de sfeer blijft gezellig.

We hebben dit jaar gelukkig niets te klagen, je kunt je bruine kleurtje dat je in het buitenland gekregen hebt, na jaren hier nu nog even lekker bijhouden.

De buitensporten worden ook nog volop gedaan. Alleen voor onze kinderen is het jammer, want voor hen zit de vakantie erop en moeten ze weer zwoegen in die warme lokalen.

 

Tocht van 2 uur

Gisteren was een van de warmste nazomerdagen, jawel 32 graden hebben we gemeten, toen we op de boot van Vinkeveen naar Amsterdam zaten.

Een prachtige tocht van twee uur. We moesten door 1 sluis en onder de nodige kleine bruggetjes door, die nog ouderwets met de hand bediend worden.

We gingen van Vinkeveen door het riviertje De Waver en via Ouderkerk aan de Amstel door naar Amsterdam. Het was fantastisch en ongelooflijk mooi.

Wat een natuur, waar je zonder boot gewoon geen weet van hebt. En wat een prachtige huizen, als je dat via het water  aanschouwt, heel bijzonder.

Mijn man en ik zeiden tegen elkaar: dat we dit nooit eerder hebben gedaan. We hebben ons bootje namelijk al 11 jaar.
Een echte belevenis, dus als je ooit de kans krijgt....!

Het was een moment om niet meer te vergeten, het klopte allemaal. Het weer, de wind, iedereen groet elkaar op het water, gezelligheid ten top.

Zo'n moment gun ik iedereen!

FemNa40