Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in het Hospice in Wilnis en dat is het mooiste wat ik ooit gedaan heb. De collega’s en de saamhorigheid die daar heerste was uniek en paste helemaal bij mij.


Ik heb vanaf mijn 18e in de Bijenkorf (Amsterdam) als 1ste verkoopster gewerkt.
Na Amsterdam ben ik naar de Ronde Venen verhuisd (Vinkeveen, Wilnis, Mijdrecht) waar ik nu al meer dan 20 jaar woon.
Ik merk wel als ik naar Amsterdam rijd, dan kom ik thuis.


In de peuterspeelzaal Duimelot in Wilnis heb ik ook 2 jaar vrijwilligerswerk gedaan. 
Na een tijd voor de kinderen thuis geweest te zijn, merkte ik dat het tijd was om iets voor mijzelf te gaan doen.


Ik ben met mijn zus FemNa40 gestart wat een enorm mooi project is en wat we met plezier doen. We zijn inmiddels met z’n drieën het is een krachtig team geworden. Zelf heb ik gemerkt dat ik het netwerken enorm leuk vind en daar heel veel energie uithaal en hierdoor veel inspirerende mensen ontmoet. De motivatie wat mensen beweegt om hun doel en passie te bereiken, is geweldig om te horen en ook enorm leuk omdat we allemaal zo verschillend zijn. 

 

The Best Bikini Body 2015

Door:

Op 21 juni aanstaande, het begin van de zomer, krijgen vrouwen boven de 30 jaar de kans om in eigen leeftijdscategorie hun afgetrainde lijf te showen op een echt wedstrijdpodium in Zeist.

Lees verder

Theeritueel in stappen

Door:

Zens: de rituelen van het theezetten, het prachtige design en mooie materialen. De rust die daarvan uitgaat, brengt je helemaal in ZEN. En dat is natuurlijk ook de bedoeling.

Lees verder

De slimme beker

Door:

Een team ontwikkelaars heeft een beker ontwikkeld die kan 'zien' wat voor ingrediënten erin zitten. De beker kan onderscheid maken tussen bijvoorbeeld koffie en thee en in sommige gevallen ook het merk herkennen.

Lees verder

Rijmen en dichten

Door:

Deze week zullen weer de nodige pakjesavonden georganiseerd worden, dus moeten we ook weer rijmen, tenminste als je een gedicht bij je pakje hebt.

Lees verder

Kindvriendelijk wintersporten

Door:

Heb je al skiplannen, maar nog geen idee waar je naartoe wilt om te gaan skiën met je kinderen? Het is belangrijk om ergens heen te gaan waar de kinderen zich niet gaan vervelen en er genoeg mogelijkheden zijn.

Lees verder

Deodorant zonder aluminium

Door:

Krijg je van deodorant ook altijd jeuk, witte strepen en vergelen je shirts? Ik heb hier erg veel last van en ben op zoek gegaan naar een deodorant, waar ik die problemen niet mee zou hebben.

Lees verder

Theater: Tandem

Door:

Samen met Annemarie Oster speelt Liesbeth List het theaterprogramma Tandem. Het is een voorstelling over ervaringen, herinneringen en observaties van twee hartsvriendinnen.

Lees verder

Trouw… uit angst!

Door:

Deze week verscheen de autobiografie 'Mijn leven' van Sophia Loren en kun je lezen over haar trouw aan haar man en ontdekker Carlo Ponti. Vandaag, 20 september, is ze 80 jaar geworden.

Lees verder