Ik ga vreemd en vind het heerlijk!

Ik doe mijn jas aan en kijk nog één keer naar hem om.

Er gaat direct weer een kriebel door het laagste deel van mijn buik en het liefst zou ik zo weer bij hem in bed duiken.

Maar ik moet gaan, ik moet naar mijn man en kinderen.

 


Ik stap in mijn auto en voel me ongelooflijk vreemd, blij en opgewonden. Totaal niet schuldig. Mijn lippen en wangen branden. En ik ben nog steeds ongelooflijk geil. Ik ruik naar seks en denk dat iedereen aan de glans in mijn ogen kan zien wat ik net heb gedaan.

Zeker weten dat mijn man en misschien wel mijn kinderen kunnen zien dat ik niet gewoon even bij Ilse ben geweest.

Ik rij rustig naar huis en hou mijn raampje op een kier om letterlijk af te koelen. Thuisgekomen weet ik niet hoe ik mij moet gedragen en heb het gevoel dat ik in een slechte scène van een soap speel.

Alles wat ik zeg klinkt als een opgezegde tekst en ik hou mijn zoons maar vooral mijn dochter goed in de gaten. Zij blijken totaal niet geïnteresseerd in mijn onsamenhangende geraaskal en verdwijnen naar hun kamers.

Blijkbaar merken ze niets aan me! Ik vind het ongelooflijk. Mijn man komt net uit kantoor naar me toe op het moment dat ik net wil sms-en naar de man waarmee ik net seks heb gehad. De telefoon vliegt uit mijn handen over het aanrecht heen.

Meteen pakt hij hem op en mijn hart slaat letterlijk een slag over. Hij geeft me het toestel aan en en kust me op mijn voorhoofd. Dat veroorzaakt nogal wat verwarring bij me.

Het gekke is dat ik me bezwaard voel ten opzichte van die ander! Hoe werkt dat? Heb ik meteen een band met iemand waar ik 1x seks mee gehad? Het lijkt er wel op. Hoe zit het dan met de band met mijn eigen man?

Het is niet logisch en voor mezelf ook niet te verklaren maar ik weet één ding. Ik ga zo snel mogelijk weer naar die man toe. Ik wil het weer, schreeuwt mijn hele lijf.

Nadat ik koffie heb gedronken met mijn man trek ik me terug in de badkamer met mijn telefoon. Daar staan 3 sms-en op. Ik weet al van wie en voel direct de opwinding van vanmorgen weer.

Ik open de berichten en zie dat er een foto bij zit van hem. Naakt. En opgewonden. En ik weet... dit ga ik weer doen, dit ga ik heel lang volhouden.

De energie die me dit geeft, is verslavend. Ik had nooit gedacht dat ik hier behoefte aan zou hebben. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen, willen. Maar als je eenmaal die drempel over bent...

Ik sms terug met een foto die ik neem in een houding waarvan ik niet had gedacht dat ik hem ooit aan zou nemen. Zonder gene. Ik voeg er nog aan toe waar ik allemaal zin in zou hebben met hem. En send!

Met een glimlach op mijn gezicht waar ik de komende weken niet meer vanaf kom, stap ik in bad! Ik geniet van mijn lichaam, voel me mooi en jong! Dat laat ik me voorlopig niet afnemen.

Gerelateerde artikelen

FemNa40