Lieve lezeressen, toen ik gevraagd werd om voor FemNa40 te schrijven, heb ik er geen seconde over getwijfeld en zei ik direct ja! Mijn naam is Selma Duinkerken en mijn missie is om de vrouw in elke maat en leeftijd er stijlvol en vrouwelijk uit te laten zien zonder dat ze een modellenfiguur hoeft te hebben. Want elke vrouw is uniek maar de winkels hangel vol met standaardkleding; bovendien zijn de modellen niet flatterend en stoffen vaak synthetisch.


Daarom heb ik twee jaar geleden mijn bedrijf tubino.nl gestart. Hier bied ik online de perfecte kokerrok en jurk in standaardmaten. Maar in de showroom in Amsterdam kun je terecht voor maatwerk en kun je de jurken voelen en passen. Als je maten eenmaal bekend zijn, kun je ook online bestellen. Veel vrouwen met verschillende maten hebben Tubino gevonden maar ook bekende Nederlandse vrouwen. Na een maatwerk rok of jurk wil je niet meer anders.


Passie en zichtbaarheid

Voordat ik mijn eigen onderneming had, heb ik jarenlang in de financiƫle sector gewerkt met veel plezier maar het werd tijd om mijn echte passie te volgen. Ik kom zelf uit een conservatief gezin en had geleerd om mijn vrouwelijke vormen te bedekken en dacht dat dit een cultuurgebonden issue was. Maar later ontdekte ik dat in de hele maatschappij nog steeds vrouwen zich niet helemaal durven te laten zien. Kan dat wel op mijn leeftijd? Is het niet te strak of te wijd? Val ik niet teveel op? Daar wilde ik verandering in brengen door workshops te verzorgen waarin je op een leuke en effectieve manier leert om je vrouwelijk en stijlvol te kleden. Vooral zakenvrouwen zien dat een stijlvolle vrouwelijke uitstraling bijdraagt aan hun zichtbaarheid en zakelijkheid. tubino.nl/workshops/


Lezingen
Verder geef ik lezingen bij vrouwennetwerken over het effect van uiterlijk, met name de balans tussen innerlijk en uiterlijk.


Je kunt nu al gratis de ultieme stijlgids voor de zakenrouw downloaden.
tubino.nl/download/


Ik neem jullie graag mee in mijn avonturen en zal jullie zoveel mogelijk inspireren. Feedback is welkom.


tubino.nl

Accept, love and dress your body

Door:

Elke vrouw verdient een geweldige uitstraling en een perfecte look en gelukkig kan dat op elke leeftijd en in elke maat. Loslaten van modetrends en verwachtingen van anderen maakt dat jouw unieke persoonlijkheid.

Lees verder

Leatherlook

Door:

Ik wil je graag laten zien dat je met een enkele leren rok verschillende stijlen kunt creƫren. En heb je een maatje meer of minder, laat dat je niet weerhouden om zo'n mooie rok aan te laten meten.

Lees verder