Hoi, mijn naam is Asja Tsachigova, ik ben 41, moeder van 3 kinderen en ik voel mij top! Dat had ik nooit verwacht nadat ik op mijn 21ste van de artsen te horen kreeg dat ik niet meer lang te leven had. Achteraf één van de grootste geschenken in mijn leven. De kans om van mijn toenmalige leven alsnog een droomleven te maken. Een leven waarin ik het volledige potentieel van mijn lichaam gebruik om gezond te blijven. Dat gun ik jou ook!

 

Gevlucht naar Nederland
Ik ben geboren en opgegroeid in Grozny, de hoofdstad van Tsjetsjenië (Rusland). Mijn geboorteland was vanaf december 1994 geteisterd door de oorlog. Na vijf jaar ernstige oorlog en ellende - de jaren die mij hebben gevormd, mij sterk hebben gemaakt en mij hebben geleerd om ieder moment in het leven te waarderen - ben ik in 2000 samen met mijn dochter naar Nederland gevlucht. Nederland, waar ik werkelijk verliefd op ben, is mijn echte thuis geworden. Daar ben ik tot op heden nog iedere dag dankbaar voor.

 


Gezond en bewust leven is mijn passie
Mijn liefde voor gezondheid is niet zomaar ontstaan. Op mijn 21ste was ik ernstig ziek. De artsen hebben mij opgegeven en gaven aan dat ik hooguit nog twee weken te leven had. Een omslagpunt in mijn leven dat het begin maakte aan een nieuw bruisend en inspiratievol leven. Een leven zonder ziekte en pijn. Door bijzondere omstandigheden kwam ik in aanraking met gezond eten en de werking van het menselijk lichaam en zo begon mijn genezingsproces. Tijdens dat proces heb ik onwijs veel ontdekt en geleerd. Ik kwam tot een belangrijke conclusie dat ons lichaam over een onbeschrijflijk sterke kracht bezit. En die kracht heet een zelfgenezend vermogen van het lichaam. Met een beetje hulp van buitenaf kunnen we dat vermogen activeren.

 

http://www.delevensstijl.nl