Start slank en gezond met de Health & Body Challenge

Alleen sporten is niet genoeg.

Vanaf mijn kinderjaren sportte ik heel intensief,
ik deed onder andere atletiek en tijdens mijn studiejaren gaf ik diverse lessen bij een sportschool.

Aan beweging ontbrak het dus niet in mijn levensstijl, toch ben ik op jonge leeftijd ernstig ziek geworden.

 


Toen ik mij in de werking van het menselijk lichaam verdiepte, ontdekte ik dat alleen beweging niet voldoende is om gezond te blijven. Het gaat om de 3-eenheid voeding, beweging en ontspanning.

Wanneer je deze drie elementen in goede harmonie en op de juiste manier gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo effect.

Dat werd bevestigd door de wetenschappelijke kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie Voedingsleer en Functionele Anatomie ofwel Anatomie en Fysiologie, de wetenschap die de bouw van het menselijk lichaam in directe relatie met de lichaamsfuncties behandelt.

Sindsdien ben ik gefascineerd door de werking van onze fabriek, het menselijk lichaam met de onbegrensde capaciteiten. En zo heb ik de De Levensstijl Methode ontwikkeld.

Deze wetenschappelijk bewezen methode is gericht op het herstellen van de spijsvertering en stofwisseling.  Door de drie elementen voeding, beweging en ontspanning in goede harmonie en op de juiste manier te gebruiken, pak je de oorzaak aan van gezondheidsklachten en overgewicht.

Deze methode is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Hierdoor bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo effect.

De Health & Body Challenge is een online programma om deze gezonde levensstijl optimaal te kunnen volgen en volhouden.

Dit programma helpt je in 12 weken op weg naar een gezonde, energieke levensstijl en een gezond gewicht. Gewoon door de elementen voeding, beweging en ontspanning optimaal te combineren.

Het meest unieke aan dit programma is dat je je dag- en weekplanningen zelf kunt maken. Eenvoudig en snel stel je je eigen dag- of weekmenu’s samen waarin je volledig je eigen keuzes maakt en je eigen smaak volgt.
Je hoeft dus niet iets te eten wat je niet lekker vindt.

Het programma is zo opgebouwd dat je geen fouten kunt maken. Daarnaast vind je binnen het programma antwoorden op al je vragen en veel tips om je doel sneller te bereiken.

Wil jij ook je gezondheid op topniveau brengen, de conditie van je lichaam verbeteren, je ideale gewicht bereiken en bruisen van energie? Doe mee en gun jezelf de kracht van de Health & Body Challenge.
Meld je snel aan via delevensstijl.nl

Liefs,
Asja

PS: Gun jezelf een gezond, energiek en slank leven. Jij bent het waard!

Gerelateerde artikelen

Bepaal een deadline op je dromen

Door:

Waarom schuif je je grootste dromen al jaren voor je uit? Heb eens het lef om een deadline op je dromen te zetten. Zo maak je van je droom een doel, en vergroot je de kans dat je droom uitkomt.

Lees verder

FemNa40