Ik ben getrouwd met Benjamin, waar ik al vanaf mijn 16e levensjaar van houd. Samen hebben we twee kinderen: Bram (1998) en Isa (2000).

Ik ben gelaatkundige, kinderverpleegkundige en babyconsulent. Beroepen waar ik mijn passie in kan vinden: het kijken naar mensen in alle leeftijden, op verschillende niveaus. Een mens heeft namelijk aan de buitenkant heel veel te vertellen, zelfs al wordt er met woorden niets gezegd.

 

Zowel het gezicht als het lichaam herbergen zichtbare karaktereigenschappen en herinneringen of overtuigingen vanuit het verleden. Gelaatkunde is een onderdeel van de karakterkunde en kan voor veel verschillende doeleinden en inzichten worden ingezet.

 

Vanaf 2010 ben ik gestart met het delen van deze bijzondere vorm van mensenkennis en geef ik workshops, cursussen en lezingen hierover in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Daarnaast schrijf ik blogs over deze boeiende semi-wetenschap. Ook voor een persoonlijk consult of een karakteranalyse kan je bij mij terecht.

 

Voor meer informatie over karakterkunde en gelaatkunde kun je kijken op mijn site:
http://www.peggyboetzkes.nl

 

Op mijn blog kun je artikelen vinden over wat ons lichaam en gezicht zoal laten zien en de betekenis daarvan:
http://www.gelaatkunde.blogspot.com

 


Ook op Facebook ben ik actief en laat ik mijn volgers kennismaken met alles wat te maken heeft met uiterlijk en gedrag. Graag houd ik het op Facebook luchtig en vluchtig en ben van mening dat humor het leven soepel houd!
https://nl-nl.facebook.com/gelaatkundepeggyboetzkes