Mijn naam is Marian Hoiting-Fölser, ik ben geboren in 1972 en sinds 1993 samen met Marcel. We hebben samen 2 kinderen.

Van huis uit ben ik als creatief therapeut Beeldend geschoold (HBO). Hiervoor heb ik 5 jaar als doktersassistente en verpleegkundige in het ziekenhuis in Groningen gewerkt. Tot 2005 ben ik werkzaam geweest in diverse leidinggevende en coördinerende functies in de Haarlemmermeer.

Ik beoefen Dru yoga sinds 1997. Ik heb deze vorm van yoga in Amersfoort ontdekt, waar ik 4 jaar lang lessen heb gevolgd. In 1999 werd ik geconfronteerd met een heftige chronische ziekte. Dru yoga, de yogafilosofie en de verbondenheid die ik ervaar met een universele kracht, gaf mij het vertrouwen terug in mijn lichaam en mijn eigen herstellend vermogen.

Naast zwangerschapsyoga, yogadans, een filosofie opleiding en mijn specialisatie in bekkenpijn, besloot ik nog meer de diepte in te gaan. Bij Phoenix opleidingen in Utrecht ben ik de 3 jarige coaching-opleiding gestart, deze ga ik half 2014 afronden. Deze opleiding heeft als specialisme; Systemisch werken, NLP en transactionele analyse.

Deze interne verdieping en alle bewegingen binnen mijn eigen relatie hebben ervoor gezorgd dat ik mijn ‘vrouwelijke’ kant meer ben gaan ontwikkelen.

Ik heb over deze ontwikkeling een cursus van 6 avonden geschreven. Het heet ‘Vrouwelijk Vuur’. Het is een mooie stap dichter naar jezelf, naar je eigen kern. En uitermate geschikt voor vrouwen die verdieping willen in hun eigen zijn, hun eigen vrouwelijke kant meer willen ervaren en ook goed voor vrouwen met een burn-out en overspannenheid.

Momenteel ben ik bezig met het ontwikkelen van een cursus over omgaan met ziekte en de helende beweging die daar vanuit gaat. ‘de ziekte aan het woord’.

Mocht je hier meer informatie over willen ontvangen, wees altijd welkom voor vragen
http://www.yogahart.nl
Hart groet van Marian