Expressief ensemble

Wat nou maandagblues?! In een pak met bloempatroon verschijn je altijd vrolijk op je werk! Bloemen zijnhot! Maak dus en statement met dit pak in all-over bloemenprint.

 

Draag er een hooggesloten transparante blouse onder, het liefst in een pastel of tropische kleur zoals geel. Speel met tropische kleuren zoals knalgroen, fuchsia, hemelsblauw en citroengeel in één outfit, voor een zomerse en trendy look. Combineer je expressieve pak met broques, voor die artistieke twist. Wil je graag wat artistieker gekleed, maar gaat een pak met print te ver? Draag de pantalon met een blouse in unikleur of het bloemenjasje met een vrolijkgekleurde skinny. Fotoprints zijn ook very Contemporary Artist.  Draag een lang colbert met zwart-wit fotoprint op een skinny met tropische fotoprint: de mix van verschillende prints maakt de outfit speels. Door het colbert op een zwarte pantalon te dragen is de outfit zakelijker. Colour block met schoenen, zoals deze sandalen met wedge.
 
Een trendoverstijgende must have is het baseball jack. Bij trend Contemporary Artist bevat deze – uiteraard – een print, zoals hier een aquarel bloemdessin. Creatief én sportief! Draag het jack op een printed jeans en combineer met een shirt met artistieke tekening. Hou het geheel – ondanks alle kleuren en patronen – rustig door kleuren met dezelfde intensiteit en kleurtoon te combineren. Et voilà; je bent een casual kunstwerk! De party look bij deze trend is een fluitje van een cent: een soepelvallend (kort) jurkje of tuniek mét kleurrijke print is alles wat je nodig hebt. Kies voor tropische, botanische en dierenprints of, zoals hier, voor een combinatie ervan. Prachtig uitgevoerd in glanzend zijde, waardoor de print nog meer sprankelt. Draag het jurkje met blote benen, een panty of tregging met (foto)print.

Links, Casual: Bomberjack Relish, broek Marc Aurel, top Tramontana, sandalen Marc OPolo. Rechts, Work: Jas en top St-Martins, broek Mac for women, sandaal met leren en suede banden United Nude.

Bron: Perscentrum Mode

FemNa40