Fashion Week Amsterdam

Deze zomereditie van de Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam is van 11 t/m 14 juli en staat in het teken van mode, mode én natuurlijk mode.

Maar er wordt ook gevierd dat het evenement 10 jaar bestaat. Tijdens deze fashionable week gaat het om creëren, inspireren, bewonderen, ontwikkelen en vieren. De mode vieren.

 

Sommige mensen staan op, trekken wat uit de kast en voelen zich daar prima bij. Prima. Andere mensen maken er een sport van om elke dag anders voor de dag te komen. Types die hartkloppingen krijgen van bepaalde schoenen of die ene broek. Maar dit is een goede gelegenheid voor iedereen die geïnteresseerd is in het verschijnsel mode.

Downtown

Gedurende het hele jaar heeft  Fashionweek Nederland voor het publiek toegankelijke evenementen georganiseerd onder de titel 'Downtown'. De Frontrow Club is de publieke community van Fashion Week Nederland dat is aangesloten op het Downtown programma. Je kunt deelnemen aan deze community via Facebook, alles wat je hoeft te doen is registreren en inloggen door te klikken op 'GO' bovenaan de pagina.

Locatie
Westergasterrein, Pazzanistraat 41, Amsterdam
Ticketverkoop: website

 

FemNa40