Levensgenieter en druk met man en kinderen. Schrijft over alledaagse zaken met grote interesse voor relaties in het algemeen .

Andropauze

Door:

Iedere vrouw is zich ervan bewust dat de menopauze haar ooit te wachten staat, met alle vervelende kwaaltjes van dien.

Lees verder

Kamerplanten op het werk

Door:

We zijn allemaal gewend aan kamerplanten in huis. We weten dat dit een sfeerverhogend effect heeft op de ruimte, buiten het feit dat het ook een zuiverende werking heeft op de lucht in huis.

Lees verder

Bioscoop: Selma

Door:

Selma draait nu in de Nederlandse bioscopen en is het waargebeurde drama van één van de historische hoogtepunten uit de Amerikaanse geschiedenis: de Voting Rights Act.

Lees verder

Zonnebril voor de herfst en winter

Door:

Een zonnebril kun je ook in de herfst en winter dragen. Chloé introduceert daarom haar nieuwe zonnebrilstijl 'DAFNE'. In de herfst- en wintercampagne 2014 droeg supermodel Sasha Pivovarova de nieuwe zonnebril ‘Dafne’.

Lees verder

Muziek Partners

Door:

Barbra Streisand is terug, en hoe! Op haar nieuwe album ‘Partners’ zijn schitterende duetten met een aantal van ’s werelds meest iconische mannelijke vocalisten te horen. Zeker een cd die je in huis wil hebben,

Lees verder

Biologische cosmetica

Door:

Wat begon met de aankoop van een fijn vakantiehuis in Andalusië, groeide uit tot een eigen cosmeticalijn met aloë vera (en 0% water!) als hoofdbestanddeel.

Lees verder

Bioscoop: Sex Tape

Door:

Vroeger hadden Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken...

Lees verder

Fashion Week Amsterdam

Door:

Deze zomereditie van de Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam is van 11 t/m 14 juli en staat in het teken van mode, mode én natuurlijk mode. Maar er wordt ook gevierd dat het evenement 10 jaar bestaat.

Lees verder

Worden we mobiele monsters?

Door:

Dit is een uiterst ongemakkelijk scenario, maar helaas... we besteden steeds meer tijd aan het opnemen van ongemakkelijke gebeurtenissen en evenementen in plaats van acties te ondernemen.

Lees verder

Boek: Naupaka

Door:

Er is heel veel ophef ontstaan over het boek dat Lideweij Bosman heeft geschreven waarom zij het heeft uitgemaakt met haar vriend Sander vlak voordat hij overleed aan kanker.

Lees verder

En de winnaar is…

Door:

Afgelopen vrijdag 23 mei vond het finale evenement van Wereldverbeteraar van het Jaar plaats. Alle finalisten maakten kans op financiering voor hun initiatief.

Lees verder

Aussie Soles

Door:

Alsof je op blote voeten loopt, ‘comfortabel’ is een understatement. Het unieke Australische teenslipper-merk verovert sinds de lancering in 2003 langzaam maar zeker de wereld.

Lees verder

Trend: zomerhoed

Door:

We kunnen niet wachten totdat het mooier weer wordt en we kunnen genieten van de zon. Eén van de musthaves deze zomer is de zomerhoed. Ze zijn er in alle soorten en het is een trendy accessoire.

Lees verder

April doet wat hij wil…

Door:

Vorig jaar was de maand april de koudste in 16 jaar volgens de statuten van het KNMI. Dit jaar is het voorjaar extreem zacht begonnen, maar je weet het maar nooit… april doet wat hij wil.

Lees verder

Boek: Sluit mijn ogen

Door:

Met ‘Sluit mijn ogen’ heeft Sophie McKenzie haar eerste thriller voor volwassenen geschreven. Het is een thriller geschreven vanuit een ik-figuur, namelijk Geniver (Gen).

Lees verder

Voeding en slaapgedrag

Door:

Hoeveel uur per nacht slaap jij gemiddeld? Is dat voldoende en voel je je hierbij ook gezond? Dan ben jij één van de mensen die door een goede nachtrust wellicht ook een goede conditie bezit.

Lees verder

Ademtest in zicht

Door:

Ben je tussen de 50 en 75 jaar? Dan krijg je eens in de 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Het risico op borstkanker stijgt met de leeftijd.

Lees verder

Geen kinderwens

Door:

Toen ik jong was, kon ik mij dit niet voorstellen en nu ik ouder en wijzer ben geworden eigenlijk nog steeds niet. Ik ben en blijf een liefhebber van kinderen.

Lees verder

Darmkankeronderzoek

Door:

Het Nationaal bevolkingsonderzoek naar darmkanker is op 13 januari van start gegaan. Dit onderzoek is gratis en vrijwillig net als het borstkankeronderzoek.

Lees verder

Remedies tegen keelpijn

Door:

Nu alle feestdagen voorbij zijn, laat naar bed gegaan en meer gedronken dan normaal, kun je vatbaarder zijn voor keelpijn of een griepje. Gorgelen is een eenvoudige en effectieve manier om ziektekiemen te doden.

Lees verder

Toegeven aan overdaad

Door:

In de feestmaand december doen wij er allemaal aan mee. Toegeven aan overdaad; of we nu sinterklaas of kerstmis vieren, de winkeliers vieren hoogtij tijdens deze feestmaand.

Lees verder

De hardwerkende vrouw

Door:

Uit een onderzoek dat begin dit jaar uitgevoerd is door het Ponemon Institute, werd duidelijk dat vrouwen harder werken dan mannen, meer werk verzetten, minder snel zijn afgeleid en langer doorgaan.

Lees verder

Boek: Kenau

Door:

Eind oktober is de nieuwste roman uitgekomen van Tessa de Loo: Kenau. Het verhaal van Kenau, die tijdens het Beleg van Haarlem, met zo’n 300 vrouwen samen met de soldaten tegen de vijand te vechten.

Lees verder

Boek: Het puttertje

Door:

Nederland heeft de primeur gekregen om als eerste het boek 'Het puttertje' van Donna Tartt uit te geven. Deze ligt vanaf 23 september in de winkels.

Lees verder

Gratis kinderopvang

Door:

In Amsterdam is Kinderopvang Catalpa begonnen werkloze ouders, die aan het solliciteren zijn, een strippenkaart te bieden met 6 dagen gratis kinderopvang.

Lees verder

Boek: Slaap

Door:

Seriemoordenaar Jurek Walter slijt zijn dagen in een psychiatrische inrichting, waar hij al jaren in volledig isolement leeft.

Lees verder

Ruzie in bed?

Door:

Wisten jullie dat gekibbel in bed ons ongeveer 1½ uur slaap per week kost? Onderzoek heeft aangetoond dat een kwart van de stellen minstens drie keer in de week kibbelen in bed.

Lees verder

Pasta-spinazieschotel

Door:

Vandaag heb ik weer zo'n dag waarop ik zoveel te doen heb, dat er weinig tijd overblijft om ingewikkelde maaltijden op tafel te toveren. Onderstaand recept vergt niet veel tijd en als het klaar is, is het smullen!

Lees verder

Goede voornemens en roken

Door:

Had je op oudejaarsavond weer het goede voornemen om te stoppen met roken en is dat gelukt?Probeer je het ieder jaar weer maar begin je na een paar maanden toch weer met roken?

Lees verder

Lente feest Songkran in Thailand

Door:

In april wordt het Thaise Nieuwjaar gevierd, één van de grootste festivals ter wereld. Songkran is dan ook het belangrijkste feest van de Thaise kalender en duurt in sommige steden, zoals Chiang Mai, zelfs een hele week.

Lees verder

Eerste vrouwengezondheidssite

Door:

Op zaterdag 16 februari ging de eerste vrouwengezondheidssite www.vrouwmc.nl live. Deze site draait voor 100% om vrouwengezondheidszorg en is ontstaan uit een samenwerking tussen het UMC Utrecht en AGIS Zorgverzekeringen

Lees verder