Grow Up Club

Hippe en duurzame kinderkleding kan eindelijk ook betaalbaar zijn! Bambooz introduceert een uniek concept waarmee ouders voortaan 30% van het aankoopbedrag terugkrijgen voor hun gebruikte kinderkleding.

Hiermee krijgt kleding op een duurzame manier een tweede leven.

 

Veel ouders zullen het probleem herkennen: je wilt dat je kids er hip en stijlvol bijlopen. En je vindt het belangrijk dat die kleding met respect voor mens en milieu is gemaakt. Maar… je wilt niet teveel betalen voor die kleding. Ouders weten namelijk: kinderen groeien als bamboe.

Voor dat probleem heeft Bambooz iets bedacht: De Grow Up Club. Op de bambooz.nl en in de winkel in Eindhoven vinden ouders de leukste ecologische en fair trade kinderkleding. Bij elke aankoop ontvangen zij vanaf nu een speciale retourzak. Daarmee kan men de kleding terugsturen als deze niet meer past.

Als men de kleding terugstuurt, krijgt men direct 30% van de aanschafprijs terug in waardebonnen.
Waarmee dus opnieuw kan worden geshopt!

‘Omdat al de kleding eerlijk is gemaakt, is deze vaak wel iets duurder. Wij merken dat veel ouders dit een drempel vinden. Ze vinden eerlijke kleding wel belangrijk, maar willen niet teveel betalen. Met de Grow Up Club maken we eerlijke kleding weer betaalbaar!,' zegt Diana, oprichtster van Bambooz trots.

‘En we zorgen voor een relevant tweede leven via onze speciale website of de kledingbank. Zo gaan we weer een stukje duurzamer met onze wereld en elkaar om. Zonder dat het geld kost.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FemNa40