De juiste steen bij een Ram-vrouw

Wat is het toch leuk om je wat meer te verdiepen in sterrenbeelden. Zojuist heb ik op een site wat rake punten gelezen die precies passen bij mijn zus Monique en mij. Hoe kan het toch!

Wel leuk van het universum, onze schepper of wie hier ook achter zit, om op deze manier een bonte verzameling mensen te krijgen, ieder met zijn specifieke karaktereigenschappen.

 

Sterrenbeeld Ram

Wij gaan nu weer de periode van het sterrenbeeld Ram in. Zo las ik dat de Ram-vrouw een pittige persoonlijkheid is, die zich niet de kaas van het brood laat eten. Ik ook niet trouwens, maar dat is omdat ik gek ben op kaas, maar dat terzijde. De Ram-vrouw is enthousiast, impulsief, gericht op zichzelf, snel en vurig, ongeduldig en ook onafhankelijk en vastberaden. Ze wil dat haar partner een gelijke is. Ze is zeer gehecht aan haar vrijheid en wil niet gedomineerd worden. Mooie eigenschappen!

Aangezien  wij in onze collectie heel veel met kleur werken, is het altijd leuk om te kijken welke armbanden bij welk sterrenbeeld zou passen. Zou de keuze die een Ram-vrouw maakt bij kleding, inrichting en modeaccessoires ook gebaseerd zijn op de kleur van de edelstenen die passen bij dit sterrenbeeld?

De stenen die bij de Ram passen zijn Carneool, Diamant, Granaat, Heliotroop, Hematiet, Robijn & Rode jaspis. Dat zou betekenen dat de leren armbanden met de paars-rode, de groene en oranje stenen goed bij de Ram-vrouw passen.

Wij zijn daarom erg benieuwd naar de reacties van de vurige en warmbloedige Ram-vrouwen! Om met ons levensmotto te sluiten: Disfruta la Vida en doe het nu!

FemNa40