Vorig jaar heb ik samen met mijn zus Monique, ons sieraden merk Disfruta La Vida gelanceerd.
Disfruta La Vida staat voor ‘geniet van het leven’ en dat is ook wat we met onze sieraden uit willen stralen.
Leef met passie en haal vreugde uit de mooie en kleine dingen van het leven!

Onze Ibiza & Bohemian style, handgemaakte sieraden zijn herkenbaar aan de vrolijke en trendy kleuren die je weer weg laten
dromen naar mooie reizen vol avontuur. De mooie natuur, het strand, de turquoise zee en uitbundig genieten!

Mijn motivatie om voor FemNa40 te schrijven is omdat ik de leuke, gekke en moeilijke dingen die ik heb meegemaakt, wil delen met anderen.

Het roer om 2

Door:

Mijn vorige blog ging over mijn besluit om te stoppen met mijn grootste verslaving chocolade en ik had beloofd om een tweede blog te schrijven over mijn strijd tegen de kilo’s.

Lees verder

Het roer om…

Door:

Velen van jullie kennen het vast wel. Die eeuwige strijd om ‘nee’ te zeggen tegen chocolade en snoep. Korte perioden van gezond eten en intensief lijnen om vervolgens als een Michelin mannetje ‘uit te poppen’.

Lees verder

Dames onder elkaar

Door:

Hoewel ik mijn tijd heel graag doorbreng in een gezelschap waar ook mannen bij zijn, dit geeft toch ook altijd weer andere gespreksonderwerpen, is het ook heerlijk om met alleen zussen of vriendinnen op stap te gaan.

Lees verder

Sterrenbeelden en hun kleuren

Door:

Mijn interesse voor sterrenbeelden én hun kleuren is begonnen in februari. Door de vaak kloppende beschrijvingen op de diverse sites, wil ik nu proberen om over elk teken van de dierenriem en hún kleuren te schrijven.

Lees verder

Nannic Award 2014!

Door:

Afgelopen maandag 12 mei jl. was het zover, de uitreiking van de Nannic Award 2014. Een emotionele Quinty Trustfull heeft maandag in Amsterdam de Nannic Award ontvangen voor haar persoonlijkheid, de inzet goede doelen.

Lees verder

Valentijnsdag onzin

Door:

Valentijnsdag, wat een onzin, hoewel in mijn hart... Vandaag is het weer zover, Valentijnsdag! We worden al weken overspoeld met reclames en romantische films.

Lees verder

De Waterman - Aquarius

Door:

Gisteren hadden een vriendin en ik een leuk gesprek over de eigenschappen die aan sterrenbeelden worden toegekend. We hebben op internet gekeken wat de algemene eigenschappen van een Waterman zijn.

Lees verder

Disfruta La Vida

Door:

Enkele maanden geleden hebben wij onze eigen sieradenlijn gelanceerd met onze visie dat we moeten genieten van het leven, elke dag weer, vandaar…. Disfruta.nu

Lees verder